2023 március 21 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. június 7. - 2020.06.07. - Kellemes nap lesz a...

Napi horoszkóp 2020. június 7. – 2020.06.07. – Kellemes nap lesz a mai

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

A vasárnap első felében csak csendre, nyugalomra és magányra vágysz. A délután viszont, már megfordul mindez. Élénk és lelkes leszel, egyeztess a pároddal, hogy mit szeretnél csinálni, ebből ne legyen vita. Szervezzetek közös programot, az estét pedig töltsétek összebújva.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Tulajdonképpen mindegy, hogy mi történt a héten, te mindenképpen jól jössz ki belőle. Szerencsésnek érzed magad, így kifejezetten boldog és elégedett vagy. A vasárnapot töltsd, amivel csak szeretnéd, kivéve a házi munkát. Az ugyanis, megvár téged holnap is.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Vasárnap a legfontosabb dolog, hogy megkíméld magad mindentől. Felejtsd el a főzés, mosást, takarítást, csak a pihenésre koncentrálj. A nassolással azonban, vigyáznod kell, mert könnyen elronthatod a gyomrod. Mindent csak mértékkel fogyassz és akkor nem lesz baj.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Vasárnap nagy boldogság önti el a szíved, hisz együtt lehet a családod, végre láthatod azokat, akiket olyan hosszú ideje nem volt szerencséd megölelni sem. Hálás vagy azért, hogy mindannyian együtt vagytok és nem utolsó sorban azt, hogy mind egészségesek vagytok.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Kivételesen nem dől össze a világ, ha vasárnap nem házi munkával töltöd a napot. Néha pihenned is kell, még akkor is, ha aktívan teszed. Mivel mozgékony vagy a futás, biciklizés sem kizárt, de mindent csak mértékkel. Lassítanod kell, mert fogod bírni a tempót.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Már az egész heted nagyon jól alakult, a vasárnap pedig pontot tehet az i-re. Új lehetőségek nyílnak meg előtted, amire a jövődet is alapozhatod. A higgadtságodat ne felejtsd el megőrizni, most valami pozitív és új veszi kezdetét, amihez rendelkezel is a megfelel elszántsággal és energiával.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Vasárnap reggel úgy érzed, egész nap lógatni szeretnéd a lábad. Délutánra mindez megváltozik, tele leszel energiával, jó lesz a hangulatod. Bármit tégy ma, hosszú ideig érvényes lesz az életedben. A jövődet könnyen megalapozod a pozitív gondolkodással.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

A hét utolsó napja a te napod. Minden úgy történik, ahogy szeretnéd, a párod csak azt lesi, mit tehet érted. Szervezz közös programot, hogy érezze, te is hálás vagy azért, hogy szeret téged és nem utolsó sorban te is szereted őt. Tegyétek, amihez kedvetek van, ez a nap laza és boldogsággal teli lesz.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Vasárnap ne hamarkodj el semmit! Minden döntést csak kellő megfontolás után hozz meg. Hajlamos lehetsz könnyelmű döntést hozni, úgyhogy vigyázz ma magadra és a szeretteidre is, illetve kerüld el a bevásárlóközpontokat, ellenkező esetben sok pénz szaladhat ki a kezedből.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

A vasárnapot töltsd a pároddal vagy családoddal. Ha kettesben akartok maradni és vannak gyerekeitek, kérjetek meg valakit, hogy vigyázzon rájuk. Ha már idősebbek, akkor a probléma megoldott. Szükségetek van egy kis romantikázásra és egyedüllétre.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Vasárnap ki akarsz mozdulni otthonról. Nincs ebben semmi meglepő, hiszen a karantén mindenkit megviselt. A szigorításokon ugyan lazítottak, sőt, fel is oldottak egy-két tiltást, de arról ne feledkezz meg, hogy a vírus még a levegőben lehet, tehát, légy óvatos. Hódolj annak, aminek csak szeretnél, neked ma ez a pihenés.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Vasárnap csak beszélgetnél és beszélgetnél. Nem is csoda, hiszen sokáig külön voltál a barátaidtól és családtagjaidtól, akiket most már személyesen is meglátogathatsz. Azért légy óvatos, hisz a veszély még nem múlt el teljesen. Minden gondodat tedd félre és csak arra koncentrálj, ami valóban fontos.

Ezek is érdekelhetnek