2022 december 8 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. május 1. - 2020.05.01. - Egy laza péntek

Napi horoszkóp 2020. május 1. – 2020.05.01. – Egy laza péntek

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ha esetleg maradt még a húsvéti sonkából, keress egy jó receptet az interneten annak felhasználására. Finom lakomát készíthetsz szeretteidnek, méghozzá pillanatok alatt. Délután pedig egy közös programmal szórakoztathatjátok egymást.

Bika (04.21. – 05.21)

Pénteken reggel még emlékezhetsz álmaidra, amiknek nagy jelentősége lehet a jövőben. Nem feltétlenül álmodod meg a jövőt, de a szimbólumok sokat elárulhatnak neked róla. Ma csak fejtegesd a szimbólumokat, rájöhetsz mi vár rád a közeljövőben.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Pénteken nyugalomra és pihenésre lenne szükséged. Nemcsak a testeddel, hanem az elméddel is lazíts. Ez a nyugalom napja. Mivel nem mehetsz sehova, a kerted is meg fog várni téged. Töltsd az időt a szeretteiddel.

Rák (06.22. – 07.22.)

A tegnapi feszültség már a múlté, átjár a béke és a harmónia. A délelőttöt töltsd egyedül, a délutánt azonban, már szánd a családra vagy a párodra. Mindannyian megértik, ha nem akarsz egész nap velük lenni, estére azonban, találjatok közös programot.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Pénteken úgy érzed, hogy le vagy lassulva. Ma kipihenheted az elmúlt napokat, hiszen, ha otthonról dolgozol, akkor is elfáradtál. Lazíts, lustálkodj egész nap, holnapra újra tele leszel energiával.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Minden feladatot érdemes lenne mára ütemezned. Persze fontossági sorrendben. Megszakadnod azért nem kell, sőt, segítséget is kérhetsz párodtól vagy családodtól. Ha felosztjátok egymás között a munkát, még ma végezhettek mindennel.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma egy kicsit csendesebb vagy a megszokottnál, ami persze egyáltalán nem baj. Ha egyedül maradnál, akkor menj el sétálni. A családod meg fogja érteni, hogy egy kis egyedüllétre vágysz, nem is fognak megsértődni, hisz nem szó nélkül lépsz le.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ha nem tudod meglátogatni a szüleidet, akkor mindenképpen hívd fel őket, már nagyon hiányzol nekik. Ha megoldható, akkor használd a videócsetet, így még láthatnak is, ezzel pedig nagy örömöt szerzel nekik.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ha álmodtál valamit az éjjel, írd le azt részletesen, még akkor is, ha zavarosnak tűnik. Ez egy jósló álom lehet, aminek meg kell fejtened a lényegét. Ha a megérzéseidre hallgatsz, könnyedén rá fogsz jönni, mit is akar mondani.

Bak (12.22. – 01.20.)

A kelleténél izgágább lehetsz pénteken, mert nem találod a helyed. Unod a bezártságot, ki akarsz mozdulni. Nyugodtan sétálhatsz egy kicsit, természetesen a szabályokat betartva. Igyál sok teát vagy főzz egy kávét, délutánra érezni fogod jótékony hatását.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma hajlamos lehetsz többet beszélni, mint kellene. Azonban, jobban tennéd, ha elcsendesednél. Magadnak és a környezetednek is bizonyíthatod, hogy képes csendben ülni és elmélkedni. Így mások is elmondhatják, amit szeretnének.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma sokkal jobban érzed magad, mint a héten bármikor. A pároddal is közelebb kerülhettek egymáshoz. Ha megoldható, mindent csináljatok együtt, legyen az főzés, takarítás vagy csak egy kis fürdőzés. Megnyugtató és szórakoztató lesz, hidd el.

Ezek is érdekelhetnek