2023 június 8 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. május 13. - 2020.05.13. - Szerdán túl nagy a...

Napi horoszkóp 2020. május 13. – 2020.05.13. – Szerdán túl nagy a csend

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Úgy érzed, aggódnod kell a pénzügyeid miatt. Ennek nem feltétlenül van alapja, számold meg, mennyi pénzed van, készíts havi kalkulációt. Minden bevétel és kiadás szerepeljen rajta, meg persze a tervezett kiadásokról se feledkezz meg. A váratlan eseményekkel természetesen nem számolhatsz, ezért nem ártana egy kis pénzt félretenned.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Szerdán sehol nem találod a helyed, úgy érzed, hogy valami készül és éppen a vihar előtti csend fázisában vagy. Ne faggass senkit semmiről, mindennek eljön a maga ideje. Arról nem is beszélve, hogy a felesleges faggatás könnyedén vitás helyzetet szülhet. Próbálj meg lazítani, semmi rossz nem vár rád a közeljövőben.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Nyilvánvaló, hogy ebben a helyzetben nagyobb a hajtás, de időt kell hagynod magadra. Figyelned kell az egészségedre, igyál sok folyadékot vagy teát. Rengeteg gondolat kavarog a fejedben, de ha nem lazítasz, akkor soha nem is fog kitisztulni a kép. Engedd el ezeket a gondolatokat és pihenj.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Ma rendkívül pozitív hangulatban ébredsz, fogalmad sincs arról, mi baja lehet a többieknek. Segíts nekik abban, hogy egy kicsit megnyugodjanak és jobb hangulatba kerüljenek. Szerdán te leszel a kohéziós ereje mindennek, ez pedig éppen neked való feladat.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Ma egyáltalán nem vagy jó kedvű, sőt, pozitív hangulatod is elhagyott. Ennek oka ugyan ismeretlen számodra, de nem is biztos, hogy keresned kellene. Fogadd el, hogy ez a helyzet és ne agyalj túl mindent. Mindenki életében vannak ilyen napok.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Szerdán kifejezetten figyelned arra, hogy mit csinálsz és kinek mit mondasz. A gondolataid előrébb járnak a tetteidnél, úgyhogy jól tennéd, ha egy kicsit lassítanál. Csak arra koncentrálj, amit éppen csinálsz, akkor nem hibázhatsz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Mivel életed folyamatosan változik, kissé eltűnni látszik az optimizmusod. Nem szabad feladnod, követned kell a változásokat, alkalmazkodni a helyzetekhez. Kifejezetten jó megérzéseid lesznek ma, ezeket ne söpörd a szőnyeg alá, mert hasznosak lehetnek számodra a jövőben.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Semmi okod a búslakodásra, mégsem érzed magad ma a legjobban. Vegyél egy forró fürdőt, lazíts és engedd, hogy a negatív gondolataid elhagyjanak téged. Pihenés közben támadnak a legjobb gondolatok, te sem fogd bánni, ha kikapcsolsz egy kicsit.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Szerdán rengeteg feladat vár rád, de ennek ellenére igyekezz minden órában megtartani a tíz perc szünetet. Ha kell, egy kicsit mozgasd át a tested, sétálj egy kicsit. Visszatérve sokkal hatékonyabban és eredményesebben folytathatod a munkát.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Túl nagy a csend, fogalmad sincs róla, hogy mi baj van a többiekkel. Téged nem érint ez a kellemetlenség, egész nap csevegni szeretnél, de nem találsz partnerre. Ne zavarj vagy idegesíts senkit, mert ezzel magadra haragíthatod őket.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

A szerda nem feltétlenül alakul a terveid szerint, de emiatt nem kell kiborulnod. A mai nap nagyon fordulatos lehet, de neked meg kell őrizned a nyugalmad. Ez egy kihívásokkal teli nap, amit te könnyedén meg fogsz oldani, annak ellenére, hogy eleinte nem tűnik olyan egyszerűnek.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

A szerdai napon kommunikálj nagyon óvatosan, ellenkező esetben olyat mondhatsz, amit később te magad is megbánhatsz. Környezeted nem feltétlenül nyitott a véleményedre, de emiatt nem kell megsértődnöd. Ez a nap most ilyen lesz, nincs ebben semmi különös, hisz ez is véget ér egyszer.

Ezek is érdekelhetnek