2022 december 8 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. május 15. - 2020.05.15. - Intenzív péntek

Napi horoszkóp 2020. május 15. – 2020.05.15. – Intenzív péntek

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Pénteken elkap a pánikhangulat, de rá fogsz jönni, hogyha nem kapkodsz, akkor sokkal többre jutsz. Ha valamivel lemaradtál a héten és nincs más fontos dolog, akkor pótold be azokat, a többi a jövő héten is ott lesz még. Maradj tudatos és higgadt, így gördülékenyen tudsz majd haladni.

Bika (04.21. – 05.21)

Nem feltétlenül aludtál jól az éjszaka, mégis energikusnak érzed magad. Jó kedvű és optimista vagy, ezt pedig ki is kell használnod. Hatékony leszel a munkádban és az otthoni teendőkben is, így az aktív pihenés is belefér még sötétedés előtt. Sétálj, fuss, kirándulj, mozdulj ki, hidd el, jót fog tenni a friss levegő.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Pozitív és aktív nap lesz a mai. Az egész heted jól alakult, így semmi okod nem lehet a panaszra. Lelkes vagy, minden munkával vagy feladattal hamar végezhetsz. Így megengedheted magadnak az aktív pihenést, sőt, családtagjaid is csatlakozhatnak hozzád, persze csak azok, akikkel egy fedél alatt élsz.

Rák (06.22. – 07.22.)

Pénteken visszatér a régi hangulatod, újra jó kedvű és optimista vagy. Arra azért figyelned kell, hogy ne éld bele túlságosan magad az élj a mának elvnek, érezned kell a határaidat. A vidámság és egy kis könnyedség még belefér, de gondolnod kell a holnapra és a környezetedre is.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ha nem végeztél még vagy el sem kezdted a holmijaid szelektálását, akkor épp itt az ideje. Ne gyűjtögesd az olyan holmikat, amire valójában nincs is szükséged. Egyrészt sokat segíthetsz vele másoknak, ha eladományozod, másrészt felszabadul egy kis hely a szekrényedben. Te is jobban fogod magad érezni, valamint fel is frissítheted a ruhatáradat.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A mai napodat a jó kommunikáció és a hatékony munkavégzés jellemzi. Ennek köszönhetően hamarabb végére érhetsz a teendőidnek. Délután még sétára vagy futásra is marad időd. A friss levegő jót fog tenni, vacsorára pedig válassz valamilyen könnyű ételt.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Pénteken ugyan sok a munkád, de a családodról se feledkezz meg, hisz ők is igénylik a társaságod. Ha másként nem megy, akkor legalább az estét töltsd velük. Ha már szüleidtől külön élsz, hívd fel őket telefonon, jól esik nekik, ha hallhatják a hangod.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Pénteken visszatér a jó kedved és pozitív kisugárzásod is. Kifejezetten örülsz, hogy tegnap nem folytál bele semmilyen vitába, így ma nyugodtan végezheted a munkád. A megérzéseid általában be is jönnek, ezt most sem volt másképp. Ugye, milyen jó érzés?

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A csütörtöki feszültség már a múlté, te és környezeted is sokkal optimistább, mint tegnap volt. A pozitív hangulat pedig jó hatással lesz a munkádra is, még akkor is, ha csapatban dolgozol. Te is rá fogsz jönni, hogyha nem aggódsz, akkor sokkal hatékonyabb munkát tudsz végezni.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma kifejezetten jól érzed magad és flörtölős hangulatba is kerülhetsz. Fogadd és add a bókokat, de véletlenül se értsd félre mások szándékát. Ha valaki komolyabban közeledik feléd, finoman tudasd vele, hogy részedről ez csak egy játék, de egyáltalán nem komoly.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ha a tegnapi napon feszült voltál, erre mára már nyoma sincs. Jól érzed magad, hívd fel a szeretteidet vagy akivel lehetséges, találkozz is. Jót fog tenni, ha átölelhetsz valakit és tudatod vele, hogy mennyire szereted. Nemcsak téged tesz ez boldoggá, hanem őket is.

Halak (02.20. – 03.20.)

Pénteken újra magadra találsz, visszatér az erőd, a kreativitásod és a motivációd. Lehet, hogy ennek köze van a közeledő hétvégéhez. Valójában mindegy, hogy minek köszönhető ez az az egész, a lényeg, hogy optimistán tekintesz mindenre.

Ezek is érdekelhetnek