2022 november 28 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. május 17. - 2020.05.17. - Izgalmas vasárnap

Napi horoszkóp 2020. május 17. – 2020.05.17. – Izgalmas vasárnap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Úszik az otthonod, a kert és ez elkeserít téged, mert erőd már nem maradt mindenre. Ha nem egyedül élsz, akkor kérj segítséget családtagjaidtól vagy a párodtól. Nem fognak nemet mondani. Mindennel végezhettek, délután pedig még a pihenésre is marad idő.

Bika (04.21. – 05.21)

Sűrű nap lehet a vasárnap, ha nem állítasz fel egy rendszert. Csak azt csináld meg, ami nem tűr halasztást, a többi ráér. Neked is pihenned kell, hisz megterhelő ez a vírusos időszak. Ha nincs kedved kimozdulni, akkor olvass, tévézz és aludj, amennyit csak tudsz. Jól fog esni.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Vasárnap nem akarsz otthon ülni, de a korlátozások még mindig érvényben vannak, bár egy kicsit lazább a gyeplő. Nézz utána, mit tehetnél szabályosan és mozdulj ki. Szükséged van a testmozgásra, még ha csak egy sétáról is legyen szó. Emeld fel a popsid és menj! Nem fogod megbánni.

Rák (06.22. – 07.22.)

Vasárnap semmihez nincs kedved, még főzni sem. Nagyon húzós volt számodra ez a hét, megérdemled a pihenést. Van azonban néhány dolog, amit mindenképpen meg kell csinálnod. Beszélj a többiekkel, osszátok fel egymás között a feladatokat, így hamarabb végezhettek, marad elég idő a lazításra is.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A kormány ugyan enyhített a szigorításokon, de ettől függetlenül tudnod kell, hol a határ. HA szép az idő, sétálj, biciklizz vagy fuss egy nagyot. Jót fog tenni a testednek és a lelkednek is. Feltöltődhetsz a jövő hét előtt, ami tele lesz feladatokkal és munkával, még akkor is, ha most otthon vagy.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma el akarsz tűnni mindenki elől, sok volt számodra a hét, úgy érzed mindenből és mindenkiből eleged van. Arra azért figyelj, hogy ne sértsd meg szeretteidet. Mondd el nekik, hogy egy kis magányra vágysz, meg fogják érteni és vita sem lesz belőle.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ha a héten nem végeztél a teendőiddel, legyen az otthoni vagy munkahelyi, eszedbe se jusson ma folytatni őket. Pihenned kell, mert így is túlhajszoltad magad. Ha vasárnap sem lazítasz, akkor nem fogod bírni a jövő heti terhelést. Úgyhogy csak nyugalom és csend, ez az amire szükséged van.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A hét utolsó napján sok teendő vár rád, főleg, ha tegnap is dolgoztál. Nem kell kétségbe esned, ha van kivel, beszéljétek, ki mit csinál, így nem marad rád minden. A jó szervezettséggel megspórolhatsz egy csomó időt. A délután mindenképpen legyen a pihenésé, szükséged lesz az erődre a jövő héten is.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Vasárnap a pihenésé és a családé. Szervezzetek közös programot, persze csak a lehetőségekhez mérten. A friss levegő mindenkinek jót fog tenni, még akkor is, ha az idő nem túl kegyes hozzátok. Számotokra semmi nem jelenthet akadályt, de arra vigyázzatok, nehogy bírságot kelljen fizetnetek.

Bak (12.22. – 01.20.)

Vasárnap semmit nem akarsz csinálni, legszívesebben egész nap aludnál. Azért ne pazarold el az egész napot, hagyj időt a családodra is. Még akkor is, ha csak telefonon vagy az interneten beszélhettek. Sűrű lesz a jövő hét, nem biztos, hogy lesz kedved munka még társalogni bárkivel is.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A vasárnap számodra nem tűnik túl könnyűnek. Rengeteg munka vár rád még a lakásban vagy a ház körül. Állíts fel egy fontossági sorrendet, mert időt kell hagynod a pihenésre is. Ha nem így teszel, nem fogod kibírni a jövő hetet, mert az sem könnyebb, mint ez a hét.

Halak (02.20. – 03.20.)

A hét utolsó napján a legszívesebben kirándulnál. Nos, a szabályok enyhültek, de nézz utána, mit lehet és mit nem. Te sem szeretnél komoly bírságot fizetni. Ha nem egyedül élsz, vidd magaddal a párod vagy a családtagjaid, nekik sem árt egy kis friss levegő.

Ezek is érdekelhetnek