2022 május 21 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. május 3. - 2020.05.03. - Tedd, amihez kedved van

Napi horoszkóp 2020. május 3. – 2020.05.03. – Tedd, amihez kedved van

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Fáradt vagy, hosszú és nehéz héten vagy túl. Igyekezz ma minél többet pihenni, mert a következő hét sem lesz egyszerű. Főleg, ha otthon vagy és gyermeked is van. Ma ne tanuljatok, ne csinálj semmit, csak egy finom ebédet és lazíts.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma legszívesebben a barátaiddal töltenéd a napot, de sajnos jelen körülmények között ez nem megoldható. Azonban, nem kell lemondanod arról, hogy beszélj velük, még ha nem is személyesen. Értékelned kell, hogy így is láthatod vagy hallhatod őket, most ez a legtöbb, amit ebből a helyzetből kihozhatsz.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Nem volt túl egyszerű számodra ez a hét. Ha teheted, pihenj sokat, bízd a családra vagy a párodra a főzést is. Néha neked is megjár a lazítás. Aludj ameddig bírsz, délután pedig sétálj egy nagyot. Akár a többiek is csatlakozhatnak hozzád, a szabályokat azonban, ne felejtsétek el betartani.

Rák (06.22. – 07.22.)

A mai nap fontos lehet számodra, hisz lehetőséged nyílik beszélgetni valakivel, aki közel áll hozzád. Megkönnyebbülsz majd, ha kiöntöd a szíved, ugyanis megértésre és viszonzásra találsz majd. Tiszta lappal kezdhettek majd mindent, főleg, ha személyesen is találkozhattok, reméljük minél hamarabb.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szerelmed meglepetéseket tartogat számodra. Nem is kezdődhetne jobban a vasárnap. A folytatás pedig csak rajtad múlik. Romantikázzatok, menjetek el egy rövid sétára. Korlátozottak ugyan a lehetőségek, de ti mindig megtaláljátok az aranyközéputat.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A mai nap nem túl sűrű, ugyan néhány teendőd, de akár el is halaszthatod őket holnapra. Vasárnap magaddal és a családoddal foglalkozz, találjatok magatoknak egy közös programot. Egy kicsit nehéz ugyan ebben a helyzetben, de elég kreatívak vagytok ahhoz, hogy ez ne okozhasson problémát.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma a szerelmeddel töltheted az egész napot. Tovább is alhattok egy kicsit, később pedig el is mehettek valahova, de fontos, hogy csak kettesben. Egy nagyobb séta esetleg a kutyával már kiszakít titeket egy kicsit a hétköznapokból és eltereli figyelmeteket ezekben a nehéz időkben.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A mai napot a szerelmeddel töltheted, persze, ha még nincs gyermeketek. Ha van, akkor találjatok magatoknak egy közös programot, egy rövid séta is megengedett, persze csak a korlátozások betartásával.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Kell egy olyan nap a héten, amikor tényleg nem csinálsz semmit. Miért ne lehetne az a mai? Eleget dolgoztál az elmúlt napokban és nagyon kimerített ez a hét. A helyzetre való tekintettel korlátozottak a lehetőségeid, de ez neked nem jelenthet akadályt.

Bak (12.22. – 01.20.)

Vasárnap van és te nem is vágysz semmire. Nincs kedved sem a házimunkához, sem pedig máshoz. Vackold be magad a tévé elé, a délutánt pedig töltsd alvással, pihenéssel vagy filmezéssel. Lehet, hogy otthonról dolgozol, de akkor is fárasztó volt számodra ez a munkahét. Pihend ki magad, mert holnap kemény nap vár rád.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A ma délelőtt a konyhában telik, de úgy érzed minden pillanat megéri, mert ma végre együtt van az egész család, már akivel együtt élsz. Egy délutáni séta is jót fog tenni nektek, de az embereket kerüljétek el, tartsátok be a szabályokat.

Halak (02.20. – 03.20.)

Végre egy vasárnap, amikor tényleg semmi dolgod. Így megtehetsz bármit, amit csak szeretnél. Kedvesed is otthon van, így használjátok ki a lehetőséget. Romantikus napot tölthettek együtt, senki nem fog megzavarni titeket.

Ezek is érdekelhetnek