2022 május 22 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. május 30. - 2020.05.30. - Szombaton fő az óvatosság

Napi horoszkóp 2020. május 30. – 2020.05.30. – Szombaton fő az óvatosság

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szombaton úgy érzed, egyedül kellene maradnod. Nem találod a helyed, nincs kedved beszélgetni senkivel. Ugyanakkor párodnak vagy a szeretteidnek is szüksége van rád, így ne távolodj el tőlük teljesen. Beszéld meg velük, hogy a mai nap a tiéd, de holnap egész nap velük leszel.

Bika (04.21. – 05.21)

Szombaton tele vagy merészebbnél merészebb ötletekkel, ez pedig izgalommal tölt el. A megvalósítás már csak rajtad múlik. Azonban, mielőtt belevágnál, alaposan tervezz meg mindent, nehogy félúton derüljön ki, hogy valami fontos dolog kimaradt.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szombaton bármilyen programot választhatsz, a fő, hogy a szabadban töltsd a napot. Szükséged van a friss levegőre. Találkozz a barátaiddal, szeretteiddel, de az is fantasztikus lesz, ha a pároddal kirándulsz egy nagyot.

Rák (06.22. – 07.22.)

A hétvége első napján nagyon lelkes leszel, pozitív a hozzáállásod. Ez akkor is igaz, ha már van párod és akkor is, ha még keresed az igazit. Ha egyedülálló vagy, nyisd ki a szemed, mert találkozhatsz egy olyan emberrel, akire egész életedben vártál.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szombaton feledékeny leszel, lehet, hogy keresel valamit, amit biztos helyre tettél, éppen ezért sehol nem találod. Ha nem leszel elég körültekintő, akkor könnyedén elhagyhatod valamelyik holmidat. Kieshet a zsebedből, leteheted valahova, ahol ott is felejted.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Az elmúlt napokhoz képest még jobb a hangulatod, semmi okod nem lehet panaszra. Szombaton minden a terveid szerint alakul, így azt csinálhatsz, amihez kedved van. Kirándulj, látogasd meg a barátaidat, szeretteidet. Ha az idő engedi, akkor akár napozhatsz is.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szombaton csak azokra a dolgokra szánj időt, amiket halaszthatatlannak tartasz. Minden más másodlagos, a munka pedig, hidd el, megvár téged. Olyan dolgokba fogj bele, amik feldobják a hangulatod, például, fuss össze a barátaiddal, látogasd meg rokonaidat, hiszen most már ezt is megteheted.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szombaton társaságra vágysz, ami nem is csoda ennyi bezártság után. Csak olyanokkal beszélgess ma, akik jó hatással vannak rád, ne hagyd, hogy bárki is elrontsa a kedved. A félelem és a kétségek tovaszállnak, tudni fogod, hogy az életed jó irányba halad.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szombaton a semmittevés lesz a legnagyobb feladatod. Igen, a legnagyobb, hiszen te nem vagy az a típus, aki nyugodtan elül a fenekén. Mindig úgy érzed, temérdek feladat vár rád. Ma csak beszélgess a pároddal, a barátaiddal vagy a szeretteiddel, hisz már személyesen is találkozhattok. Használd ki!

Bak (12.22. – 01.20.)

Szombaton nagyon beszédes kedvedben vagy. Már alig vártad, hogy találkozhass a barátaiddal, így most nem fogsz ki a témákból. Hagyd, hogy a többiek is szóhoz jussanak, csak a legfontosabb történésekről mesélj, a többi ráér később is.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szombaton ismét az anyagiak foglalkoztatnak. Segíteni szeretnél valakin, de nem vagy biztos benne, hogy az ő esetében a kölcsön a legjobb megoldás. És nagy valószínűséggel igazad is van. Az illető nem feltétlenül érzékeli a dolog súlyát, te pedig nem biztos, hogy viszontlátod a kölcsönadott összeget. A megoldás ezúttal máshol keresendő.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szombaton úgy tűnhet, hogy nyugodt napod lesz, de a gondoltaid mégsem engednek kikapcsolni. Az életben mindig is voltak és lesznek is, olyan változások, amikre nem lehet előre felkészülni. Bármilyen lehetőség nyílik meg előtted, fontold meg alaposan a döntést. Várd meg, míg tisztán látsz minden.

Ezek is érdekelhetnek