2022 december 8 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. május 31. - 2020.05.31. - A nagy beszélgetések napja

Napi horoszkóp 2020. május 31. – 2020.05.31. – A nagy beszélgetések napja

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Érdemes a barátokkal vagy a családdal töltened a napot. Válassz izgalmas programot, olyat, amit eddig nem csináltatok. Ma minden feszültség elszáll belőled és visszatér a jó hangulatod. Emellett megbeszélhettek mindent, amit eddig talán nem mertetek.

Bika (04.21. – 05.21)

A vasárnapot a szabadban kell töltened. Alig vártad, hogy kimozdulj, most itt a lehetőség. Hívd magaddal a párodat vagy a barátaidat, ma nem kell egyedül lenned. Nekik is hiányozták már, van mit bepótolnotok.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Vasárnap jó hangulatban ébredsz, tele leszel ötletekkel. Szánj időt magadra, de ne feledkezz meg a párodról vagy szeretteidről sem. A délutánt töltsd velük, válassz kültéri programot, hisz a friss levegő és mozgás mindenkire jó hatással lesz.

Rák (06.22. – 07.22.)

A vasárnapot töltsd a pároddal. Válasszatok szórakoztató programot, hogy végre kimozduljatok otthonról. Csináljatok valami olyat, amit eddig hanyagolnotok kellett. Legyen emlékezetes és romantikus ez a nap.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Általában magadban tartod az érzéseidet, ami később “robbanáshoz” vezet. Vasárnap engedd szabadjára őket, mondd el az illetékeseknek, mi bánt. Meg fognak hallgatni és meg is értik, amit mondasz. De, ne feledd, ez fordítva is működik. Oda-vissza megbocsájthattok egymásnak és minden tiszta lappal indulhat.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Vasárnap kötelező elhagynod a lakást. Találkozhatsz rég nem látott szeretteiddel, barátaiddal, de azért nagyon vigyázzatok egymásra, hisz a vírus még bárhol felütheti a fejét. Kiváló beszélgetésekben lesz részed, ami feldobja a hangulatod.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Bármilyen vitába keveredtél, bármilyen félreértés részese voltál, eljött a nap, amikor mindent tisztázhatsz. Szavaid nyitott fülekre találnak. Elsimíthatsz mindent, kibeszélheted magadból, amit gondolsz, de hallgasd meg a másik felet is. Újra tiszta lappal folytathatjátok kapcsolatotokat.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A vasárnapot szánd a barátokra, szeretteidre vagy arra, akire csak szeretnél. Jó ideje nem találkozhattál senkivel, vasárnap néhány beszélgetést be is pótolhatsz. Mondjátok el, mi hiányzott és mi történt veletek, mindezt pedig tegyétek a szabadban, a friss levegőn.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Vasárnap a környezeted minden szavadat figyeli. Ma minden vita és félreértés tisztázható és elsimítható. Ez a nap a nagy beszélgetéseké, mindenkinek jól fog esni, ha kibeszélheti magából azt, ami gyötör titeket.

Bak (12.22. – 01.20.)

Vasárnap beszélgess minél többet. Bármit kimondhatsz, amit gondolsz, legyen az jó vagy rossz. Ma kiöntheted a lelked, örömmel hallgatnak meg téged. Azért mindennek van határa, amellett, hogy magadról beszélsz, hallgasd meg a másik felet is.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Az életed akkor is változik, ha te nem akarod. Vasárnap mindent kimondhatsz, legyen az érzelem, a jövő vagy a jelen. Mi az, amit szeretnél, ha így maradna és mi az, aminek a változásával még meg tudsz birkózni. Ma még az anyagi dolgokat is megbeszélheted pároddal.

Halak (02.20. – 03.20.)

Vasárnap beszélj az érzelmeidről, mondd ki, ami a szívedet nyomja. Ma igazán könnyen jönnek a szavak, érzelme és lelkesítő is vagy. A párod meg fog hallgatni és a véleményét is elmondja. Köszönd meg neki, hogy szeret és mindenben támogat, boldoggá teszed őt vele.

Ezek is érdekelhetnek