2022 december 2 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. május 4. - 2020.05.04. - Zűrös lesz a hétfő

Napi horoszkóp 2020. május 4. – 2020.05.04. – Zűrös lesz a hétfő

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A hét első napján feszülten ébredsz. Könnyen felkapod a vizet is, pedig nem kellene a saját igazadhoz ragaszkodnod. Igyekezz lecsillapodni, mert megbánthatsz valakit, akit végképp nem szeretnél. Ha otthonról dolgozol, akkor is lehetnek idegesítő pillanatok, de kerekedj felül rajtuk.

Bika (04.21. – 05.21)

Újabb változásokra kell felkészülnöd, pedig egyáltalán nem kedveled azokat. Ennek ellenére nem szabad ellenállnod neki, mert, ha makacsul ragaszkodsz a megszokott dolgokhoz, akkor csak magaddal szúrsz ki. Ez pedig se neked, se másnak nem lenne jó.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A hét első napja feszülten és kapkodva telik majd. A gondolataid gyorsabban járnak, mint a szád, a többiek nem is értik meg, amit mondani akarsz. Se magadat, sem pedig a kollégáidat ne sürgesd, mert a kapkodásnak soha nincs jó vége.

Rák (06.22. – 07.22.)

Hétfőn össze leszel zavarodva, azt se tudod, hol áll a fejed. Otthonról sem egyszerű a munka, hisz minden lépés egyeztetésre szorul. Ha lemaradsz, ne szégyellj kérdezni, ugyanis sokkal jobb, mintha hatalmas hibát követnél el.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Hétfőn óvatosnak és körültekintetőnek kell lenned, főleg a közlekedésben. Ne rohanj, hagyj időt mindenre, ugyanis a türelmetlenséged és a figyelmetlenséged balesetet is okozhat. Ma az a legfontosabb, hogy megelőzd a bajt.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Hétfőn bármi is történik veled, meg kell őrizned a hidegvéred. Ha otthon dolgozol, egyeztess a kollégákkal. Ha valami nem megy azonnal, akkor se kapd fel a vizet. Ez csak a hét első napja, türelmesnek kell lenned magaddal és mindenki mással is.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma összeveszhetsz a pároddal, ha nem vagy elég türelmes. A konfliktusok elől ne elmenekülj, hanem kellő türelemmel igyekezz megoldani őket. Ha higgadtan érvelsz, akkor mindenki elismeri majd, hogy neked van igazad. A mai nap mottója: Csak nyugodtan!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Sürgető feladatok várnak rád hétfőn, mert a múlt héten lemaradtál egy kicsit. Szedd össze magad és fejezz be minden elmaradásodat. Eszedbe se jusson holnapra halasztani őket, mert nagyobb pácban leszel, mint ma. Nem baj, ha késel egy kicsit, de a végeredmény legyen tökéletes, még akkor is, ha túlóráznod kell. Holnap hálás érte magadnak.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Hétfőn igyekezz visszafogott maradni, bár egyáltalán nem lesz könnyű dolgod. Figyelned kell arra is, hogy kinek, mit és hogyan mondasz. Senkit nem szabad megsértened csak azért, mert te gyorsabb és hatékonyabb vagy ma, mint bárki más.

Bak (12.22. – 01.20.)

Hétfőn a családod kezdheti ki a türelmedet. Mindenki a saját problémáján lovagol, neked pedig fogalmad sincs, mit tegyél. A legjobb, ha higgadt maradsz és megkéred őket, hadd fejezd be a munkádat, valamint ígérd meg, hogy utána velük fogsz foglalkozni.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A hét első napján türelmetlen leszel, ennek következtében pedig olyan szavak hagyhatják el a szádat, amiket magad is megbánsz majd. Ha megteheted, akkor inkább maradj távol mindenkitől, ha pedig nem, akkor légy nagyon óvatos.

Halak (02.20. – 03.20.)

Hétfőn nem kell meglepődnöd azon, ha idegesen és fennhangon beszélnek veled. El kell könyvelned, hogy ez egy ilyen nap, holnaptól viszont, fordulhat a kocka. Engedd el a rosszindulatú megjegyzéseket és kerüld el a többieket, ha megoldható.

Ezek is érdekelhetnek