2022 augusztus 19 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. május 5. - 2020.05.05. - Fegyelmezett kedd

Napi horoszkóp 2020. május 5. – 2020.05.05. – Fegyelmezett kedd

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

MA nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak érzed magad. Rád is fér a lassítás, át kell gondolnod néhány dolgod, főleg a pénzügyeiddel kapcsolatban. Jól tennéd, ha megterveznéd az egész évet, már amennyire ez lehetséges, hiszen a helyzet napról napra változik. De, ha terved van, nagy meglepetés nem érhet.

Bika (04.21. – 05.21)

Ha bármi megbeszélnivalód való, akkor időzítsd mára. Mindegy, hogy munkáról, barátságról vagy párkapcsolatról van szó, nyugodtan elmondhatod a véleményed. Beszélgess nyíltan, de ne ragaszkodj mindenáron az elgondolásaidhoz. Most a rugalmasság az egyetlen megoldás.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A tegnapi nap ugyan kapkodósra sikerült, de ma egy új és nyugodt nap vár rád. Kicsit bosszanthat is téged, ha lassú vagy, de emiatt nem kell aggódnod, hisz sokkal összeszedettebben dolgozhatsz.

Rák (06.22. – 07.22.)

A kedd viszonylag nyugodt és kiszámítható napnak ígérkezik. Ez pedig egyáltalán nem baj, ugyanis a holnapi napon valaki az idegeiden fog táncolni. Ha otthonról dolgozol, jól oszd be az idődet, szükséged lesz a lazításra, ha csak egy pihentető fürdő erejéig is, de nem hagyhatod ki.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Pontosan tudod, milyen vagy, de ma ne ragaszkodj az igazadhoz. Nagyvonalúnak kell lenned a munkádban és a magánéletedben is. Légy nyitott az újdonságokra, meglátod, nem fogod megbánni.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma csakis akkor dolgozhatsz hatékonyan, ha félreteszed a felesleges beszédet. Koncentrációra van szükséged, de ha folyamatosan beszélsz, akkor ez megvalósíthatatlan. Ha az otthoni munka előnyeit élvezed, akkor ne tűnj el teljesen, mert egyeztetésre bármikor szükség lehet.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Kedden csakis kívülről szemlélheted az eseményeket, ha teheted ki kell maradnod minden beszélgetésből. Fegyelmezetten és körültekintetően viselkedj, akkor a lehető legjobban alakul a napod. Ne avatkozz bele semmibe, amihez nincs közöd.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma nem lesz egyszerű dolgod, nehezedre esik a munka és még a beszélgetés is. Persze hallgass meg mindenkit, de ne mondj véleményt. Nagy szükséged lesz a türelmedre, amit nagyszerűen tudsz alkalmazni.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Kedden fegyelmezettnek és következetesnek kell lenned. Ne ragaszkodj semmihez, ne kösd az ebet a karóhoz. Kerüld el a vitákat, lépj át a problémákon. Elég rugalmas vagy ahhoz, hogy ne kerülj bajba.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma nagy szükség lesz a kitartásodra és a türelmedre. Mindenki más érzékeny és panaszkodó lesz, de ne küld el őket azonnal melegebb éghajlatra. Hallgasd meg mit mondanak, de ne véleményezd a dolgokat. Jobb holnapra halasztani az effajta beszélgetéseket.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Kedden úgy érezheted, hogy folyamatosan tesztelnek téged. Ez nem tudatos, de te azt gondolod, kihívások elé állítanak. Ha nyugodt és türelmes maradsz, elkerülheted a vitákat és kellemetlen szituációkat. Nem érdemes összeszólalkoznod senkivel.

Halak (02.20. – 03.20.)

Nyugodt napnak ígérkezik a mai, könnyen kommunikálsz másokkal. Minden gördülékenyen halad, így mindenki azt kapja, amit szeretne, köztük te is. Egy sikeres nap jó érzésekkel tölt el, ennél több nem is kell egy szürke hétköznapon.

Ezek is érdekelhetnek