2022 november 26 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. május 6. - 2020.05.06. - Jól alakul a szerda

Napi horoszkóp 2020. május 6. – 2020.05.06. – Jól alakul a szerda

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A szerdai nap alkalmas arra, hogy megbeszéld a problémákkal a kollégákkal vagy a családtagjaiddal. Ma minden félreértést tisztázhatsz, egyezsége jutsz mindenkivel. Ne akarj mindig mindent te megcsinálni, mert ez generálja benned a feszültségeket.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma gördülékenyen haladsz a feladataiddal, de arra figyelned kell, hogy a részletek felett nem szabad elsiklani. Ha kapkodsz, akkor minden lépést ellenőrizned kell, ez pedig csak időveszteséget okoz. Dolgozz lassabban, de alaposan.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma hajlamos lehetsz sok pénzt elküldeni. Egyik üzlet sem lesz zárva a hétvégén, ne spájzolj be semmiből. Még csak a hét közepén tartunk, az sem biztos, hogy már kaptál fizetést, így addig mindenképpen ki kell húznod. Ne vedd elő se pénztárcád, se a bankkártyád.

Rák (06.22. – 07.22.)

A mai események nagyban befolyásolják az egész heti hangulatodat. Így könnyen előfordulhat, hogy a többiek keményen lépnek fel ellened és megbántanak. A lényeg, hogy ne vedd a szívedre, engedd a füled mellett a rosszindulatú szavakat.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma a szokottnál több folyadékra van szükséged, főleg szénsavmentes ásványvíz formájában. Mivel rengeteg feladat és teher nyomja a vállad, szükség van a tisztánlátásodra és a nyugalmadra. A víz nemcsak élénkít, megnyugtat, de a gondolkodásodat is rugalmasabbá teszi.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szerdán hatékonyan szeretnél dolgozni, de képtelen vagy a feladataidra koncentrálni. Valami vagy valaki eltereli a figyelmed. Ha teheted, vonulj félre és kérd meg a környezeted, hogy ne zavarjanak, mert csak így tudsz dolgozni.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mai napod a kapkodásról szól, ugyanis minél előbb végezni szeretnél a feladataiddal. Elpazarolod az energiáidat, de nem haladsz előre. Koncentrálj egyszerre egy dologra, akkor juthatsz valamire.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szerdán kerüld el a vitákat, félreértéseket és veszekedéseket, így nagyon jól érezheted magad. Ne figyelj semmi és senki másra, csakis saját magadra és a munkádra. Csak akkor szólalj meg, ha nagyon muszáj, így megőrizheted nyugalmad és jó kedved.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma csendben és elzárkózva végezd a dolgod, még otthon is, bár lehet, hogy úgy sem könnyű. Akkor haladhatsz előre, ha senki és semmi nem zavarhat meg. Az egyedüllét és a nyugalom lesz számodra a legjobb társ.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szerdán szükséged lesz a nyugalmadra, de ennek ellenére kedves leszel mindenkivel. Bárki könnyedén felbosszanthatna, persze csak akkor, ha hagyod magad. A véleményedet tartsd magadban, így elkerülheted az esetleges vitákat.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szerdán egy kicsit bele kell húznod a munkába, ha a hétvégén nem akarsz dolgozni. Rengeteg feladat vár rád, de ma csak a legkomplikáltabbakat csináld meg. A hétvége felé már lankad a figyelmed, érdemes a könnyebb munkát a hátralévő két napra hagyni.

Halak (02.20. – 03.20.)

A mai napon birtokodba kerülhet egy titok, amit magadban kell tartanod. Ha nem sokáig, de néhány napig őrizd meg a titkot, de ezt követően is csak az érintettel oszd meg azt. Addig is készülj fel lelkileg, mert nem könnyű egy ilyen dolgot elmondani.

Ezek is érdekelhetnek