2022 szeptember 28 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. május 9. - 2020.05.09. - Boldogan telik a szombat

Napi horoszkóp 2020. május 9. – 2020.05.09. – Boldogan telik a szombat

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma valami egészen szokatlan dologba vághatnád a fejszéd. Használd ki a kézügyességed, alkoss valami maradandót. Ha nincs ötleted, nézz körül az interneten, ahol mindenhez találsz útmutatást is.

Bika (04.21. – 05.21)

A szombati napon elönt a béke, nyugalom és boldogság. Az életed a legjobb úton halad, újra optimista vagy, kiléptél a mélabús időszakból. Készíts egy finom vacsorát és romantikázz a pároddal, ha van rá lehetőséged. Nem fogod megbánni.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ha pihenni akarsz, a lehetőség adott, de ennél kreatívabban is elfoglalhatod magad. A főzést, mosást, takarítást délelőtt elintézheted, így a délután azzal telhet, amit csak szeretnél. Ha valamivel lemaradnál, ne aggódj, holnap segítséged is lesz, hogy mindennel végezhess.

Rák (06.22. – 07.22.)

Nem kell lemondanod arról, hogy találkozz a barátaiddal, virtuálisan is megteheted ezt. Összehozhatod a társaságot, beszélgethettek vagy ünnepelhettek, még akkor is, ha különösebb ok nincs rá. Ez feldobja majd a napod, sőt, a vasárnapot is.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Nyugodt és kiegyensúlyozott vagy ma, így kedvére tehetsz a többieknek is. A házimunkáról sem feledkezhetsz meg, de ha összefogtok, hamar túl is lehettek rajta. A hátralévő időt pedig arra használjátok, amire akarjátok. Egy rövid séta is beleférhet, de csak óvatosan. Tudod, még nem múlt el a veszély.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Nagyszerűen indul a szombat, úgy érzed, minden tökéletes. Töltsd a napot a szeretteiddel. Ha egyedül élsz, akkor lépj velük kapcsolatba telefonon vagy az interneten. Nemcsak neked hiányoznak, te is hiányzol nekik. Boldoggá teszed őket, ha érdeklődsz felőlük.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A szombat csendesen és nyugodtan telik. Foglald el magad valamivel, amihez igazán kedved van, most ne törődj mással, csak magaddal. A többiek meg fogják érteni, főleg, ha megígéred, hogy a vasárnapot velük töltöd.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Nagyon rád férne a friss levegő. Ha az idő engedi, akkor menj el sétálni vagy futni, így kiengedheted a feszültséget, már, ha van benned. Ha nem, akkor gyönyörködhetsz a tavaszi időben és tájban.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma a jövőddel vagy elfoglalva, úgy érzed, meg kell tervezned néhány dolgot. Ebben a helyzetben ez teljesen érthető, de azért ne mélyedj bele annyira, hogy az egész napod lefoglalja.

Bak (12.22. – 01.20.)

A nyugalom most a legjobb barátod, ma semmi és senki nem bosszanthat fel. Sétálj, kirándulj vagy fuss, mozdulj ki a friss levegőre, ez jár neked. Estére el is fáradsz és talán jobban fogsz aludni, mint eddig bármikor.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Most már tényleg itt a tavasz, szeretnéd az otthonodat is átrendezni. Ha valamivel elmaradtál, akkor ma bepótolhatod, ugyanis könnyen és gyorsan végzel is vele. A pároddal töltsd a délután, bontsatok ki egy üveg bort és iszogassatok a teraszon vagy az erkélyen. A szervezetnek szüksége van a D-vitaminra.

Halak (02.20. – 03.20.)

Hiányzol a szüleidnek, rokonaidnak, barátaidnak. Keress fel ma mindenkit, persze csak telefonon vagy az interneten. Neked is jól fog esni, ha beszélsz velük. Délután pedig töltsd hasznosan az időt, alkoss valami maradandót, vedd elő a kreativitásodat.

Ezek is érdekelhetnek