2022 május 22 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. március 1. - 2020.03.01. - A megvalósítás napja

Napi horoszkóp 2020. március 1. – 2020.03.01. – A megvalósítás napja

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A mai napra érdemes vizes programot választanod. Jót tenne neked a szauna, az úszás, a fürdőzés. A kimerítő hét után jobb hangulatban indulhat a következő hét, ugyanis vasárnap feltöltöd magad pozitív energiával, életkedvvel.

Bika (04.21. – 05.21)

A vasárnap tökéletes a lazításra. Pihenj, amilyen sokat csak tudsz. A lustálkodást is megengedheted magadnak, megnézheted a kedvenc sorozatod néhány évadát is. Ezt követően engedj kellemesen meleg vizet a kádba, illatosítsd és fürdőzzetek kettesben a pároddal.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Vasárnap érdemes a jövőbe tekintened. Ma új célokat is kitalálhatsz ma. Akár egy listát is írhatsz arról, mit szeretnél megvalósítani és kivel. Már ma bele is kezdhetsz, valójában nincs mire várnod, ne halogasd tovább a jövőd építését.

Rák (06.22. – 07.22.)

Vasárnap kötelező új célokat találnod. Vedd elő a kreativitásodat, és gondold végig, milyen újdonságokba fektetnéd a tehetségedet és a képességedet. A mai nap kiváló arra, hogy eldöntsd, milyen irányba szeretnéd terelni az életed.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A mai nap a pihenésé. A pároddal vagy a barátaiddal menj el egy fürdőbe vagy kirándulni, de ha nem szívesen mozdulnál ki otthonról, akkor is megvannak a lehetőségeid. Kuckózz be a tévé elé, nézz filmeket vagy a kedvenc sorozatod. A konyhát felejtsd el mára, inkább rendelj valamit, nem lenne szerencsés, ha ma főzni akarnál.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A párkapcsolatodban érdemes lenne újítanod. Ha bármit is unalmasnak, egyhangúnak, túlzottan is megszokottnak érzel, változtass rajta. Kérdezd meg a párodat, hogy ő minek örülne a legjobban, hisz egy apró változtatás is nagy boldogságot okozhat nektek.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Rendkívül fontos lenne, ha a vasárnapot a pihenésnek szentelnéd. Kimerültnek érezheted magad, hiszen sok minden történt veled az elmúlt hetekben. Ma könnyű ételeket válassz és igyál sokat. A gyógyteák rendbe hozhatják szervezetedet.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Számodra is különleges lehetőséget ígér a vasárnap. Használd ki a lehetőséget, tervezz, kívánj, aztán pedig váltsd valóra az álmaidat. Írj le mindent, ami eszedbe jut, nehogy később elfelejtsd. Mostantól bármi megtörténhet, nem lenne jó, ha a feledékenységed miatt kimaradnál valamiből.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma érdemes átgondolnod a lehetőségeidet. Legyen az lakás-vagy autóvásárlás, párkapcsolat, családi vagy baráti kötelékek. Látnod kell a céljaidat magad előtt, így pontosan tudni fogod, milyen irányba tereld az életed.

Bak (12.22. – 01.20.)

Gondolkodtál esetleg azon, hogy tanulnál valami újat? Ha igen, a vasárnap kiváló lehetőségeket tartogat számodra. Érdemes körbenézned az interneten a különféle tanfolyamok, képzések között, s egészen biztosan rábukkansz valamire, ami érdekel.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Már vasárnaptól érdemes energiát fektetni az új ötletek és célok megvalósításába. Jegyzetelj le mindent, semmi ne maradjon, mérlegelj és csak ezután döntsd. Most megváltoztathatod az egész életed. Miért ne kezdenéd el már ma?

Halak (02.20. – 03.20.)

A vasárnap kétségtelenül rólad szól. Az év legfontosabb vasárnapja a mai. Minden érted történik és minden rólad szól. Szakíts időt magadra, a kívánságokra, az álmaid valóra váltására. Ennél jobb lehetőséged nem lesz, ezért nem szabad kihagynod.

Ezek is érdekelhetnek