2022 december 8 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. március 10. - 2020.03.10. - Ma fellélegezhetsz

Napi horoszkóp 2020. március 10. – 2020.03.10. – Ma fellélegezhetsz

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ha ma halaszthatatlan megbeszélésed vagy dolgod van, meg tudod oldani, de nem lesz egyszerű dolgod. Szükséged lesz a rugalmasságodra és a nyitottságodra is. Ne erőltess semmit, ha teheted, inkább halaszd el.

Bika (04.21. – 05.21)

Kedden ne akarj mindent erővel megoldani. Kedvességgel és szeretettel mindent elérhetsz. A mai nap nem a hét fénypontja, de lesz még jobb is. Sétálj egy nagyot hazafelé, vegyél vacsorát és pihenj le a tévé előtt.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma sehogy sem találod a megfelelő szavakat. Máskor nem szokott gondod lenni ezzel, de ez a kedd nem a te napod. Inkább ma ne beszélj senkivel, csendben végezd a munkád. Ez a nap is véget ér egyszer, ne aggódj. Hazafelé vegyél magadnak egy csokit vagy sütit, rád fér egy kis boldogság.

Rák (06.22. – 07.22.)

Számodra egy nyugodt napnak indul a kedd. A saját tempódban dolgozhatsz, nem kell sietned sehova. Ez a ritka alkalmak egyike, használd ki. Holnaptól megváltoznak körülötted a dolgok, jobb, ha felkészülsz rájuk.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Kedden kezd azzal a napot, hogy mindenkit megkérsz arra, hogy ne zavarjon, mert csak csendben szeretnéd tenni a dolgod. Először talán furcsa lesz, de rájössz, hogy nem is cselekedhettél volna jobban.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Kedden ne te legyél a békebíró. Szemléld kívülről az eseményeket és vitás szituációkat, később még a javadra is válhatnak. Rengeteg tanulságot vonhatsz le a történtekből, de a hangsúly azon van, hogy mindezt tedd magadban.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Még csak március van ugyan, de te már a nyaraláson töröd a fejed. Valóban időszerű lehet, hiszen ilyenkor még könnyebben és akár olcsóbban is találhatsz szállást is. Ma körbenézhetsz a lehetőségek után, de a foglalással várj még néhány napot.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Jobb, ha kedden kimaradsz minden beszélgetésből és vitából. Nem vagy formában, így is jöhetsz ki jól belőlük. Ma csak magadra és a munkádra figyelj, így nem kerülhetsz bajba. Néha jobb nem belefolyni a dolgokba.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ez a nap nem a megértésről szól, mert ez ma senkinek sem megy. Sem a munkahelyeden, sem otthon. Napold el ezeket a beszélgetéseket, mert kedden semmi értelmük sincsen. Lesz még rá alkalom a héten, hogy egyezségre jussatok.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ha ma bárkivel, bármiben megegyeznél valamiben, mindenképpen jegyezd le. A szó elszáll, az írás megmarad, ezt te is pontosan tudod. Ez az egyetlen okos megoldás, így senki nem kerülhet bajba, mert minden teljesen nyilvánvaló.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma bármit mondasz, inkább írd le és fogalmazz nagyon körültekintően. Ne légy körülményes és bonyolult, különben senki nem fog megérteni. Csakis a tényekre szorítkozz. Nem könnyű ugyan, de meg kell próbálnod.

Halak (02.20. – 03.20.)

Kedden igyekezz a lehető legérthetőbben és legrövidebben fogalmazni. Ellenkező esetben úgy érzed majd, hogy senki nem figyel rád, sőt, a mondanivalódat is könnyen félbeszakíthatják. Ezzel elkerülheted, hogy senki ne hallgasson meg.

Ezek is érdekelhetnek