2022 május 29 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. március 11. - 2020.03.11. - Az érzelmek napja

Napi horoszkóp 2020. március 11. – 2020.03.11. – Az érzelmek napja

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szerdán érzelmesebb leszel, mint a hét többi napján. Érzed a változást, amitől tartasz ahelyett, hogy várakozásokkal telve tekintenél elé. Nem kell aggódnod, nincs ok a félelemre, nagyon jónak tűnnek a jövőbeli kilátásaid.

Bika (04.21. – 05.21)

Kicsit frusztráló lehet számodra a szerda. Rengeteg feladatod van, emellett pedig még olyanokat is kapsz, amiket már egyszer megcsináltál. Ez felbosszant téged, hiszen olyan dolgokkal kell foglalkoznod, amiket te már lezártál.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma valóban kedved van beszélgetni másokkal és együtt ötletelni is. Csapatjátékos vagy, így nem okoz gondot, ha valakivel együtt kell dolgoznod. Nem kell minden gondolatod megosztanod másokkal, ne ess át a ló túloldalára.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma jobban érzed magad, mint a hét eddigi napjain. Ám a szerda sem lesz teljesen tökéletesen, hisz sokan szólnak majd hozzád. Ne sértődj meg és ne is vágj vissza! Tégy úgy, mintha nem értenéd, mit mondanak, ezzel elkerülheted a vitákat.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma egy olyan téma kerülhet elő a pároddal, amit már lezártnak tekintettetek. Legalábbis ezt hitted. Kérdezd meg tőle, hogy ez most miért fontos és miért akarja újra megbeszélni veled. Légy megértő, így elkerülhetitek a veszekedést.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma érzelmes hangulatban leszel, igyekszel átértékelni kapcsolataidat. Szívügyekben ne dönts érzelmek nélkül, mert hatalmas hibát követnél el. Gondolj át mindent alaposan, most nem szabad elhamarkodott döntéseket hoznod.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szerdán gondold át újra az idei terveidet. Engedd el azokat, amikkel a két hónap alatt nem haladtál, csak azzal foglalkozz, ami igazán fontos számodra. Állíts fel egy sorrendet és tervezd meg, hogy mit mikorra szeretnél megvalósítani.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szerdán egy rég nem látott ismerősöd térhet vissza az életedbe. Ez a találkozás azonban, téged egyáltalán nem tesz boldoggá. Olyan érzésed van, hogy valamit akar tőled. Egyelőre lehet, hogy csak puhatolózik, valódi szándéka pedig csak később derül ki.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma egy régi téma kerülhet megint napirendre. Bosszankodás helyett tekints rá új lehetőségként, amit talán azért kaptál, mert javíthatsz a dolgokon vagy újrakezdheted őket. Mindenképpen légy nyitott és fogadd el azt, ami éppen van, sőt, használd is ki.

Bak (12.22. – 01.20.)

Hamarosan pénz áll a házhoz, ez pedig felvillanyoz téged. Már ma szövögeted is terveidet, de ne kapkodj el semmit. Nem kell minden pénzt egyszerre elköltened, jól fog jönni még később is. Csak türelem!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma végre fellélegezhetsz. Amiről az elmúlt napokban hallgattál, azt most mind kimondhatod. Ez egy vissza nem térő lehetőség, mindenképpen élned kell vele. Most minden múltbéli hibádat helyrehozhatod.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szerdán keresed a szavakat, fogalmad sincs, hogy kivel hogyan kommunikálj. Ez csak egy átmeneti állapot, nincs okod az aggódásra. Ma inkább vonulj félre, végezd csendben a munkád, a holnapi nap sokkal könnyebb lesz majd.

Ezek is érdekelhetnek