2022 december 8 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. március 12. - 2020.03.12. - Az akadályok napja

Napi horoszkóp 2020. március 12. – 2020.03.12. – Az akadályok napja

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Csütörtökön úgy érzed, hogy mindenhol akadályokba ütközöl. Valószínűleg a sors teszteli a türelmed és kitartásod és azt, hogy mennyire hiszel a céljaidban és persze magadban. Engedd el ezt az érzést, ma ennél többet ugyanis nem tehetsz.

Bika (04.21. – 05.21)

Csütörtökön jól teszed, ha megválasztod, kinek mit mondasz. Ma nem kell elmondanod az igazságot mindenkinek, a kegyes hazugság néha jól jön. Ne légy mindenben és mindenkivel őszinte, talán az a legjobb, ha elkerülöd az embereket.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A pénz mindig is központi kérdés nálad, főleg, ha nincs belőle annyi, amennyit igazán szeretnél. Az az igazság, hogy igenis van elég pénzed, de most többet szeretnél költekezni a lehetőségeidnél. Ne feszegesd a határaidat, főleg, ne ma.

Rák (06.22. – 07.22.)

Csütörtökön szerelmed jóval feszültebb, mint általában szokott, te pedig érzékenyebben reagálsz erre. Ha nem vigyázol, könnyen sértődés vagy veszekedés lehet belőle. Ma te vagy az, akinek türelmesebbnek kell lennie. Párod díjazni fogja a megértésed és a béke is megmarad köztetek.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Csütörtökön ingerlékenyebbnek érzed magad, ugyanis rengeteg feladat vár rád. Szorítanak a határidők, ez pedig frusztrál téged. Vegyél néhány mély levegőt, így elkerülheted a pánikot. Ne görcsölj rá a feladatokra, ha így teszel, hamarabb végzel a munkáddal és a jó kedved is visszatérhet.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Csütörtökön úgy érzed, a környezeted gyerekesen viselkedik és te vagy az, akinek pesztrálnia kell őket. Igyekezz nagyon türelmes lenni, így megkímélheted magad a mérgelődéstől és nevethetsz a botlásaikon.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Csütörtökön többen is megsérthetnek bántó megjegyzéseikkel. Ahelyett azonban, hogy vérig sértődnél, inkább engedd el a füled mellett, amit mondanak, így megőrizheted nyugalmadat. Mások feszültsége és frusztráltsága csakis az ő dolguk, így neked nem is kell beleavatkoznod.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A csütörtök nem a te napod lesz, mert senki nem akarja megérteni azt, amit mondasz. Úgy érzed, nem egy nyelvet beszéltek. Várj néhány napot, jövő héten már nem lesz gondod ezzel. Meghallgatnak és érezhetően közelednek majd a te álláspontodhoz.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Csütörtökön ne akarj meggyőzni senkit az igazadról, mert nem fog menni. Csak saját magadat bosszantanád fel, ez pedig egyáltalán nem éri meg. Lesz még rá alkalom, hogy értelmesen kommunikálj valakivel, de ez nem az a nap.

Bak (12.22. – 01.20.)

Csütörtökön nem találod a közös hangot a munkahelyeden. Kollégáiddal nehezen vagy egyáltalán nem tudsz dűlőre jutni. Ne erőltesd a dolgot, talán holnap könnyebb dolgod lesz. Légy egy kis türelemmel, te vagy az érettebb, így nemsokára elérheted a célod.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A csütörtök legnagyobb kihívása, hogy semmiképp ne szólalj meg. Egész nap szívesen beszélhetnél, de jobb, ha a hallgatást választod. A plusz energiáidat inkább vezesd le sétával vagy futással, a beszélgetést pedig hagyd a hétvégére a pároddal és a barátaiddal.

Halak (02.20. – 03.20.)

Csütörtök a tudatosság napja. Gondold végig, kinek mit mondasz, számolj el tízig mielőtt megszólalsz. Csak olyan emberekkel beszélgess, akik biztosan nem adják tovább, amit mondtál. Sőt, ha megteheted, ma inkább ne csevegj senkivel.

Ezek is érdekelhetnek