2022 december 8 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. március 13. - 2020.03.13. - Irtózatosan nehéz péntek

Napi horoszkóp 2020. március 13. – 2020.03.13. – Irtózatosan nehéz péntek

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Pénteken a nagyobb baj elkerülése érdekében türelmesebbnek kell lenned, mint valaha. A családodban, sőt, a munkahelyeden is előfordulhat konfliktus. Ne akard érvényesíteni az akaratod, mert mindegy, hogy kinek van igaza. Törekedj a békére!

Bika (04.21. – 05.21)

Ha ma megteheted, akkor mozdulj ki otthonról, ha nem, akkor légy nagyon körültekintő. Ha autóval jársz, akkor vezess óvatosan, de a tömegközlekedésben is tartsd nyitva a szemed. Nemcsak magadra, de másokra is figyelned kell pénteken.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Pénteken egy szót sem kellene szólnod senkihez, már, ha megteheted. Környezeted is megkérheted, hogy vegyék figyelembe döntésedet. A füledet azét tartsd nyitva, így sokkal több információ birtokába juthatsz, mintha egész nap beszélgetnél.

Rák (06.22. – 07.22.)

A hét utolsó munkanapja nehéz lesz számodra, ma többen is érzéketlenek lehetnek veled. A durva megjegyzéseket engedd el a füled mellett, nem éri meg felbosszantanod magad. Ha nem vagy erre képes, akkor ne add meg nekik azt a szívességet, hogy sírni vagy szomorúnak lássanak.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Fárasztó nap elé nézel pénteken. Gyűjts egy kis erőt, hogy valahogy túléld a napot. Egyáltalán nem lesz könnyű, hiszen alig város a hétvégét. Ne aggódj, holnap szombat, így minden rendben lesz.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ha ma ki akarsz maradni a nehézségekből, akkor megteheted. Ne akard megmondani senkinek, hogy mit és hogyan csináljon, erre a jövő hét alkalmasabb lehet. Jobban jársz, ha csak a saját munkádra koncentrálsz, aztán jöhet a hétvége.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Nem lesz könnyű nap számodra a péntek. Megkönnyítheted magadnak, ha nem veszed személyes sértésnek a többiek megjegyzéseit. Mielőtt megszólalnál, jól gondolj meg mindent. A csupasz tényekbe nem érdemes többet belelátnod, mint amennyi valójában van benne.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Pénteken türelmesnek kell lenned a közlekedésben. Inkább indulj el korábban, így nem kell a dugóban ülnöd vagy más lassúságán bosszankodnod. Káosz uralja majd a mai napod, de következik a hétvége, ezért nem is idegesít téged túlságosan.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Pénteken, ha teheted, hagyd otthon a pénztárcádat vagy vigyél magaddal egy kevés pénzt. Magadnak teszel szívességet, ugyanis többet költenél, mint általában, ráadásul, olyan dolgokra, amikre valójában semmi szükséged nincs.

Bak (12.22. – 01.20.)

Pénteken minden szavadat ellenállás és sértődés követi. Mivel többen is lesznek ezzel így, lehet, hogy benned van a hiba. Légy ma nagyon kedves, így mindenkitől azt kaphatod, amire valóban vágysz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Pénteken igyekezz elkerülni a vitákat, a fölösleges veszekedéseket. Könnyen előfordulhat, hogy megbántod egy-egy meggondolatlan kijelentéssel a párodat. Amúgy sem szeretsz bocsánatot kérni, így a megelőzéssel sokkal jobban jársz.

Halak (02.20. – 03.20.)

Jobb, ha kimaradsz a pénteki vitákból és feszült helyzetekből. Mivel ezek téged nem érintenek, nincs is miért belefolynod ezekbe. Ma szavak nélkül is többet mondasz, mint gondolnád, kisugárzásoddal pedig javítasz a többiek hangulatán is.

Ezek is érdekelhetnek