2023 március 21 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. március 14. - 2020.03.14. - A lehetőségek napja

Napi horoszkóp 2020. március 14. – 2020.03.14. – A lehetőségek napja

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Ha megfogadtad a tegnapi javaslatot és mindenkivel türelmes voltál, akkor egy békés és harmonikus szombatra számíthatsz. A nyugalom és a pihenés már nagyon rád fér, hiszen sok mindenen mentél keresztül a héten.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Szombaton úgy érzed, hogy egy perc nyugtod sem lehet a családodtól. Valószínűleg, csak túlagyalod ezt a témát, na és persze, hogy mindenki téged piszkál. Te pedig csak lazításra vágysz, ezt pedig nyugodtan megbeszélheted velük.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Nehéz hét áll a hátad mögött, teljesen kimerültnek érzed magad. Ma semmi más dolgod nincs, mint pihenni. Olvass, tévézz, aludj, amennyit csak tudsz. A házimunka is megvár, holnap is lesz nap, sőt, a jövő héten is. Szombaton csak magaddal törődj.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

A szombat nyugalmasnak ígérkezik. Ma végre otthon lehetsz, nem is vágysz másra. Ha közös programra vágysz, ne feledkezz meg a kompromisszumokról, alkalmazkodj a többiek kéréséhez. Határozottan jó nap elé nézel.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Ez a hét kiszívta sz össze energiádat. Szombaton csakis pihenésre vágysz, semmi másra. Törődj magaddal, olvass, aludj vagy mozizz, a lényeg, hogy ne csinálj semmi megerőltetőt. Ez a te napod, azt csinálhatsz, amihez csak kedved van.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Ma rendkívül magabiztos és nyugodt vagy. A szombat különleges lehetőségeket tartogat számodra, ugyanis azt teheted, amihez kedved van. Az időjárás sem jelenthet akadályt. Szervezz közös programot a családdal, barátokkal, szívesen csatlakoznak hozzád, bármit is tervezel.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Lehet, hogy egy kicsit kínoz még a tegnapi feszültség, de el kell engedned. A szombat sokkal nyugodtabb és harmonikusabb lesz. Éld meg a mai napot a pároddal vagy barátaiddal, megérdemled.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Szombaton a szerelem járja át a lelked. Ha van párod, rendkívül romantikus napban lehet részed. Ha pedig még keresed az igazit, akkor ma bármi megtörténhet. Nyisd ki a szíved és engedd, hogy átjárjanak az érzések.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

A szombat csakis a te napod. Úgy érzed, újra van miért élned. Kirándulj, ötletelj és tervez egész nap. A nap végére teljes lehet a kép arról, hogy merre halad az életed. Izgalmas nap lesz a mai.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Ma ne ragaszkodj semmihez. Csatlakozz a párodhoz, a családodhoz vagy barátaidhoz, bármilyen program is jár sz eszükben. Jó ötlet velük tölteni a szombatot. Este még buliba is elmehettek, hogy tényleg kiengedjétek a fáradt gőzt.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Ha tegnap megfogadtad a horoszkóp tanácsát és nem veszekedtél a pároddal, akkor igazán békés és harmonikus nap elé nézel. Nagyon fontos vagy a párod számára és rájössz, mennyire szeret téged. Ma elmélyíthetitek érzéseiteket egymás iránt.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

A tavaszi hangulat jó érzéseket kelt benned. Tölts minél több időt a szabadban, szívd be a friss levegőt. Persze, ne a városban tedd mindezt, hanem egy parkban vagy az erdőben, ahol igazán szabadnak és boldognak érezheted magad.

Ezek is érdekelhetnek