2022 november 28 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. március 15. - 2020.03.15. - Vitás vasárnap

Napi horoszkóp 2020. március 15. – 2020.03.15. – Vitás vasárnap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Vasárnapra helyre áll a béke mind a lelkedben, mind pedig a környezetedben is. Beszéld meg a pároddal, mivel töltsétek a napot, ugyanis lehet, hogy te most másra vágysz, mint ő. Ma lehet, hogy nem a te akaratod érvényesül, ami talán nem is baj.

Bika (04.21. – 05.21)

A mai nap a meghittség a nyugalom napja lesz. Tégy eleget a párod kérésének és kívánságának. Szenteljétek egymásnak a napot, ő nagyon hálás lesz érte, te pedig tudni fogod, hogy ennél jobb döntést nem is hozhattál volna.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma mondd el a párodnak, hogy pihenésre és nyugalomra vágysz. Lehet, hogy ő más programot tervezett, de nyugodtan elmondhatod neki, hogy nem tartasz vele. Ezzel elkerülöd a veszekedést, este pedig összebújva elmesélhetitek egymásnak, milyen napotok volt.

Rák (06.22. – 07.22.)

Vasárnap mozdulj ki a lakásból, hisz a tavaszi időjárás pozitív hatással lesz rád. Kirándulj, töltsd a napot a szeretteiddel. Piknikezzetek, sétáljatok, kiránduljatok, összehoz titeket a mai nap. Este pedig vacsorázzatok meg valahol, ne add főzésre a fejed.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az egész napot lustálkodással szeretnéd tölteni. Ha a párod mozgalmasabb programra vágyik, hagyd, hogy azt tegyen, amit akarsz. Te is dönthetsz úgy, hogy vele tartasz, de ha mégsem szeretnél, nyugodtan mondd el neki, nem fog megsértődni.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Vasárnap végre visszatérhet a jó hangulatod. A párod lehet, hogy határozottabb veled, mint máskor, de ne sértődj meg, inkább mondd el neki, hogy nem esnek jól a szavai. A hatékony kommunikációval többre mész, mint a magadba zárkózással.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Boldog és békés vasárnap elé nézel. Ma te választhatsz programot, legyen az bármi. Jól fog jönni a feltöltődés és plusz energia a jövő hét első napjaira. Szükséged lesz az optimizmusodra és a türelmedre.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma egy különleges emberrel hozhat össze a sors. Nem kell feltétlenül új szerelemre gondolni, lehet, hogy örök barátot ismersz meg az illető személyében. Légy nyitott, mert vasárnap bármi megtörténhet veled.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma eszedbe se jusson a munkán rágódni, ráérsz ezzel holnap foglalkozni. Mozdulj ki otthonról, menj el kirándulni vagy vásárolni, szerezz be néhány új cuccot magadnak. Párod vagy a barátaid is szívesen csatlakoznak hozzád. Jót fog tenni a közös program mindenkinek.

Bak (12.22. – 01.20.)

A vasárnap rólad és párodról szól. Töltsétek együtt a napot, akár összebújva, akár kimozdulva a lakásból. Egy közös sütés-főzés is feldobhatja a napod, ahogy egy mozi vagy kirándulás is. Csak rajtatok múlik, mihez kezdetek a hét utolsó napjával.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Vasárnap figyelj oda arra, hogy kinek, mit mondasz. Apróságokon is felhúzhatod magad, de neked tudnod kell kezelni a helyzetet. Neked ez nem jelenthet gondot, a kisujjadból kirázod majd. Koncentrálj a párodra, meg fogja hálálni neked.

Halak (02.20. – 03.20.)

Vasárnap jót tenne neked egy kis környezetváltozás. Beszélj össze a pároddal és barátaiddal, keljetek útra. Ha az időjárás engedi, akkor töltsétek a napot a szabadban, a friss levegő mindenkinek jót fog tenni. Ebédeljetek meg valahol közösen, az estét viszont töltsd a pároddal kettesben.

Ezek is érdekelhetnek