2023 március 28 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. március 16. - 2020.03.16. - Izgalmas hétfő vár rád

Napi horoszkóp 2020. március 16. – 2020.03.16. – Izgalmas hétfő vár rád

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Teljesen természetes dolog, hogy örülsz azoknak a sikereknek, amelyeket a közelmúltban elértél, ez pedig a pénzügyeiden is meglátszik. Fontos, hogy optimista maradj, azonban, ha elfogna az elbizakodottság, akkor az már veszélyes is lehet. Igyekezz gyakorlatias maradni!

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

A mai nap nagyon izgalmas lehet számodra. Bármin is töröd a fejed, legyen az egy tanfolyam vagy utazás, itt az ideje, hogy tervezni kezdj. Költségvetés, útiterv, szállás, ma mindent elintézhetsz. A lényeg, hogy légy nagyon alapos, mert különben a visszájára sülhetnek el a dolgok.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Ma akár olyan extra jövedelemhez juthatsz, amire nem is számítottál. A költségvetésedben eddig nem szerepelt ez az összeg, de ez nem azt jelenti, hogy azonnal el kell tapsolni. Természetesen meglepheted magad valamivel, de ne ess át a ló túloldalára. Tudod, könnyen jött, könnyen ment, de a legjobb, ha jut is, marad is.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Ha valamilyen vállalkozásba vagy közös projektbe kezdesz barátaiddal vagy családtagjaiddal, ne feledd, szóban megállapodni bizonyos dolgokról egyáltalán nem kézenfekvő dolog. Ez hatalmas hiba lehet, ugyanis ezek a tényezők később vitás helyzeteket produkáltak. Ezt pedig jobb elkerülni.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

A mai nap nagy lelkesedéssel fognál bele valamibe, de a körülményeket ne hagyd figyelmen kívül. Mindennek megvan a maga menete, egy lépést sem szabad kihagyni. Ha szükséges, kérj segítséget valakitől, de ne ugorj bele az ismeretlenbe. Jó, ha a hétfő lendületesen indul, de igyekezz tartani a megfelelő mértéket.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

A mai napod sikere a kreativitásodon és a rugalmasságodon múlhat. Ügyelned kell arra, hogy a minden nyilvánosan történjen, hogy senki ne köthessen bele egyetlen lépésedbe se. Nagyon jó ötleteid vannak, amelyeket meg kell valósítanod anélkül, hogy bárki keresztbe tehessen neked.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

A mai napod pontosan úgy alakul, ahogy azt előre eltervezted. A munka jól halad, még együtt is ebédelhetsz kedveseddel, annyira gyorsan és pontosan dolgozol. Kollégáid szívesen segítenek neked a feladatokban, hisz ma rengeteg dolog van, amit mindenképpen meg kell csinálni. Túlóra nélkül, mindannyian időben haza is mehettek.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Jól indul a nap, ezzel pedig az új munkahét is. Együtt reggelizhetsz a pároddal, ez pedig örömmel tölt el. A munkahelyeden ugyan rengeteg a feladat, de neked ez ma nem jelent akadályt. Pörögsz, mint egy taxióra, így mindennel időben el is készülsz. Este vidd el vacsorázni párodat, ne engedd, hogy ma ő főzzön.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Nagyon lelkesen indul a mai napod, jó kedved pedig senki sem törheti le. Mindenki tudja a dolgát, így semmilyen akadály nem adódik. Szerelmeddel töltsetek el egy romantikus estét, menjetek el vacsorázni vagy moziba, ez az este csak a kettőtöké. Egy ilyen nap után a holnapi is fantasztikus lehet majd.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Húzós nap elé nézel, hiszen megint hétfő van, de egyáltalán nem érzed ettől rosszul magad. Felállítottál egy fontossági sorrendet, ha pedig az ütemtervnek megfelelően haladsz, akkor semmi probléma nem adódhat. Néhány feladatot megoszthatsz kollégáiddal is, így mindenki időben elhagyhatja a munkahelyet és végre lesz egy szabad estétek.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Annak ellenére, hogy hétfő van pozitív hangulatban vagy, energikusan és vidáman ébredsz. Kollégáidnak is feltűnik jó kedved, néhányukra pedig át is ragasztod majd azt. Gördülékenyen folyik majd a munka is, semmi nem akadályoz meg abban, hogy időben otthon légy. Párod határtalan örömmel fogadja, hogy nem túlórázol és talán még egy finom vacsorával is meglep majd.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Kellemes csalódást okoz neked egy kollégád. Eddig folyamatosan mindenben ellened volt, de ma fordul a kocka. Végre ő is belátja, hogy semmi rosszat nem akarsz és nem is akartál, ezek után még talán közös projektet is vállalhattok, fogtok tudni csapatban dolgozni. Munka után egy pohár bor mellett meg is beszélhetitek régi sérelmeiteket.

Ezek is érdekelhetnek