2022 augusztus 8 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. március 19. - 2020.03.19. - A hét legrázósabb napja

Napi horoszkóp 2020. március 19. – 2020.03.19. – A hét legrázósabb napja

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma rendkívül figyelmesnek kell lenned a pénzügyeidet illetően. Ne dőlj be semminek, ami kihagyhatatlan lehetőségnek tűnik. Bármibe is szeretnél belevágni, aludj rá néhány napot. Csütörtökön többet veszíthetsz, mint nyerhetsz, ez pedig nem éri meg a kockázatot.

Bika (04.21. – 05.21)

Csütörtökön nagyon kedvesnek kell lenned a pároddal. Ő valamiért nagyon érzékeny ma, így könnyen megsértődhet rád. Nem szabad elveszítened a türelmedet, inkább öleld át, biztosítsd őt a támogatásodról.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma mindenféle ellentétből sikeresen kimaradsz. Mindenképpen őrizd meg a nyugalmadat és jó kedvedet. Már ezzel nagyon sokat segíthetsz a többieknek. Pozitív kisugárzásod mindenkire pozitív hatással lesz, így megkönnyítheted a többiek napját.

Rák (06.22. – 07.22.)

Csütörtökön mindenki tőled várja a megoldást mindenre. Ez persze nem véletlen, hiszen mindig, mindenben lehetett rád számítani. A nyomást azonban, most túl nagynak érzed, így csakis annyit vállalj, amennyit el tudsz viselni. Néha tudni kell nemet mondani is.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma nagyon tudatosnak kell lenned. Minden egyes kimondott szóra oda kell figyelned, jobb, ha többször is átgondolod a mondanivalód, mielőtt megszólalnál. Ha nem kontrollálod magad, kínos helyzetbe kerülhetsz a munkahelyeden.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma rendkívül fontos a mértékletesség. Ne vásárolj semmit, inkább tedd félre azt a pénzt, amit vásárlásra költötték volna. Sőt, az lenne a legjobb, ha egész hónapra el is felejtenéd azt az összeget. Bőven lesz még alkalmad arra, hogy elköltsd valami sokkal hasznosabb dologra.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Egy veszekedés boríthatja fel a lelki egyensúlyod csütörtökön. Értetlenül állsz az ellened felhozott vádakkal szemben. Nem szabad a szívedre venned a dolgot, mindezt a a feszültségnek tudható be. A másik fél hamarosan a bocsánatodért esedezik majd.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Csütörtökön könnyen túlreagálsz mindent és úgy érzed, összeesküdtek ellened a többiek. Valójában azonban, nem így van, ezért szedd össze minden erőd és menj a dolgok elébe. Ki fog derülni, hogy a megjegyzésekkel nem is téged céloztak.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma mindenképpen maradj távol a feszült és problémás helyzetektől. Csak egyszerűen csukd magadra az ajtót, mintha meg sem hallanád, ami körülötted zajlik. Csak magadra figyelj, őrizd meg pozitív hangulatod, a mai napon hatalmas szükséged lesz rá.

Bak (12.22. – 01.20.)

Csütörtökön, ha nem vagy kellően óvatos, akkor pillanatok alatt a munkahelyi zűrzavar kellős közepén találhatod magad. Ne engedd, hogy az indulataid eluralkodjanak rajtad, igyekezz megőrizni a higgadtságodat. Vegyél mély levegőket és sétálj egy nagyot.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Csütörtökön úgy érzed, annyi feladat szakadt a nyakadba, amivel egy teljes hónap alatt sem végzel, nemhogy ezen a héten. Ne engedd, hogy eluralkodjon rajtad a pánik. Kezd a legsürgetőbb feladattal, aztán jöhet a következő. Ha szisztematikusan haladsz, akkor nem lesz semmi probléma.

Halak (02.20. – 03.20.)

Csütörtökön minden perpatvarból kimaradsz. Ne törődj ma senkivel, csakis magaddal. gy könnyedén túlélheted a mai napot, sőt, a jó kedved egész nap kifog tartani. Este készíts egy finom vacsit a párodnak, neki is egy fárasztó nap áll majd a háta mögött. Nagyon hálás lesz érte.

Ezek is érdekelhetnek