2023 március 27 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. március 2. - 2020.03.02. - Erős megérzések napja

Napi horoszkóp 2020. március 2. – 2020.03.02. – Erős megérzések napja

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Hétfőn nem biztos, hogy mindenre találsz logikus magyarázatot. Teljesen biztos, hogy szembe jön majd valami, ami kifejezetten hajmeresztőnek tűnhet. Kételkedés helyett hallgass a megérzéseidre, nem fogod megbánni.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Ma pozitív csalódásban lehet részed. Olyasvalaki áll melléd, akiről sosem feltételezted volna. Az illető nagyon barátságos, közvetlen és nyitott lesz, amikor találkoztok. Felajánlja neked a segítségét is, amit nem szabad visszautasítanod.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Ma jó lenne, ha ki tudnád kapcsolni az elmédet. Ha néhány órára megteremted a belső csendet, akkor fantasztikus gondolataid támadhatnak. Olyan inspirációkat kaphatsz, amelyek nagy segítségedre lehetnek majd a jövőben.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Hétfő ellenére, nagyszerűen érzed magad a bőrödben. Optimistán tekintesz az egész hét elé. Nincs okod panaszra, hiszen a bolygók továbbra is támogatnak téged. A megérzéseidre viszont nagyon figyelned kell ma, kövesd is a belső hangokat.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Hétfőn nem találod a helyed, s nem érzel motivációt a munkához sem. Békélj meg a mostani helyzettel, mert egyelőre mást nem tehetsz. A nem is oly távoli jövőben megérkezik majd az a változás, amire annyira vágysz. Már csak egy kis türelemre van szükség.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Nem lesz túl könnyű számodra a hétfő. Csupa olyan emberrel találkozol, akik nagyon sokat beszélnek és nem győzöd kihámozni a mondandójuk lényegét. Türelmed sincs most hozzájuk, pedig ma a türelem a kulcs mindenhez. El kell fogadnod, hogy ma ezt dobta a gép.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Hétfőn légy óvatos és nagyon figyelmes. Ma ugyanis könnyen megfázhatsz és lebetegedhetsz. Biztosan nem szeretnél kiesni a munkából, mert így is rengeteg a tennivalód. Öltözz rétegesen, az idő ugyanis csalóka lehet. Ne feledd, még csak most kezdődik a tavasz!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Rendkívül jól indul a heted. Tele vagy jobbnál jobb ötletekkel, amelyeket a megvalósítás érdekében fel is kellene jegyezned. Már ma belevághatsz a megvalósításba is, de gondold át, mi a legfontosabb, amit most meg kell tenned.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Ma nem igazán tudsz a munkádra koncentrálni, ugyanis még mindig tele van a fejed az otthoni, családi gondokkal és problémákkal. Inkább vegyél ki mára szabadságot, már ha teheted, rendezd el, amit a leginkább szükséges. Viszont, ha mindenképpen dolgoznod kell, akkor próbáld napközben félretenni az otthoni gondokat.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Hétfőn rendkívül nagy a nyüzsgés körülötted, s annyi információ cikázik, hogy fogalmad sincs, melyikkel kellene igazán foglalkoznod. Fontos, hogy megőrizd a türelmedet és ne kapj bele semmibe. Hamarosan a helyére kerül minden.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

A mai napon a pénz foglalja le minden gondolatodat. Ha új lehetőséget, ajánlatot kaptál, ne kapkodd el a döntést, olvasd el az apró betűs részeket is és mérlegelj. Ha valami nem világos, beszélgess egy hozzáértő szakemberrel is. Aggódásra ugyan nincs okod, de jobb minden apró részlettel tisztában lenni.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Ez a hétfő rólad szól, így nem véletlenül érzed nagyszerűen magadat. A bolygók is téged támogatnak a céljaidban. Ma átgondolhatod jövőbeli céljaidat és a lehetőségeket azok megvalósításának érdekében. Persze nem munkaidőben, csakis otthon, különben nagyot hibázhatsz ma, amit nehéz lesz helyre hozni.

Ezek is érdekelhetnek