2022 augusztus 15 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. március 21. - 2020.03.21. - Mozgalmas szombat

Napi horoszkóp 2020. március 21. – 2020.03.21. – Mozgalmas szombat

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szombat délelőtt inkább a magányra és nyugalomra vágysz, délutántól viszont egyre aktívabbnak és energikusabbnak érzed majd magad. Ne ülj a négy fal mögött, mozdulj ki és szívd magadba a friss tavaszi levegőt, függetlenül attól, hogy milyen az idő.

Bika (04.21. – 05.21)

Szombaton rendkívül pozitívan hatna rád a friss levegő és a környezetváltozás, végre lehetőséged lenne feltöltődni energiával. Nem kell túl messzire menned, de semmiképp ne maradj otthon a négy fal között.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szombaton a párkapcsolat minden gondolatodat leköti. Ha van párod, akkor töltsétek együtt a napot. Viszont, ha még keresed a szerelmet, akkor meg kell adnod az esélyt a nagy találkozásra. Bármikor összefuthatsz egy vonzó idegennel és ki tudja, talán ő lesz a nagy Ő.

Rák (06.22. – 07.22.)

Tényleg semmi értelme, hogy vásárlással töltsd a szombatot. Ma inkább csak magadra figyelj, pihenj, lazíts. A konyhát is messziről kerüld el, inkább rendelj valamit és nézd meg a kedvenc filmed vagy sorozatod.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Rázós héten vagy túl, így egyáltalán nem bánod, hogy végre szombat van. Ha pihenéssel töltöd a napot, visszatér a jó kedved, hisz kialudhatod megad. Délután vagy kora este egy séta is belefér a friss levegőn, hazafelé pedig vegyél vacsorát, ma ne akarj főzni.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Bármilyen terveid is vannak a hétvégére, újra át kell gondolnod őket. Családod ugyanis vágyik a társaságodra. A szombat ne a főzésről, mosásról, takarításról szóljon, találjatok egy közös programot, amit mindannyian jól érzitek majd magatokat.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szombatra érdemes közös baráti programokat szervezned. Jót fog tenni a lazítás és kibeszélheted magadból a felgyülemlett feszültséget is. A hangulatodon sokat dob majd egy baráti program, legyen az bármi.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szombaton eszedbe se jusson vásárolni, ma jobb, ha nem mész emberek közelébe. Válaszd inkább a szabad levegőt, kirándulj az erdőben, barátaid vagy a családod szívesen csatlakozna hozzád. A pénztárcádat is megkíméled és a jó kedved is visszatér majd.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szombaton megérdemled a kikapcsolódást, legyen az otthoni bekuckózás vagy egy kisebb kirándulás. Ha napközben nem is mozdulsz ki, egy esti sétát azért ejts meg, sokkal jobban fogsz majd aludni is. Ha pedig bulira, akkor ne habozz, indulás!

Bak (12.22. – 01.20.)

Feszült és megterhelő héten vagy túl, így rád férne a pihenés. Otthon is sok dolog vár rád, de azokat hagyd holnapra, akkor segítséged is lehet. Bármilyen programot is választasz, nem nyúlhatsz mellé.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szombaton eszedbe se jusson a tévé vagy a számítógép előtt ücsörögni. Mindegy, milyen idő van, öltözz fel és menj ki a szabadba. Ha a barátokkal jöttök össze, a legkiválóbb programot választjátok a mai napra és akár estére is egy grillparti keretein belül.

Halak (02.20. – 03.20.)

MA nem lehet okod a panaszra. Nagyon jól érzed magad, pozitív vagy. Ne ülj otthon, ha az idő engedi kirándulj vagy szervezz kültéri programot néhány baráttal. Az estét viszont, már töltsd kettesben a pároddal, rátok fér egy kis romantika.

Ezek is érdekelhetnek