2022 augusztus 17 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. március 23. - 2020.03.23. - Érkezik a változás szele

Napi horoszkóp 2020. március 23. – 2020.03.23. – Érkezik a változás szele

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma akkor tennéd a legjobban, ha csendben, elvonulva dolgoznál, már ha van rá lehetőséged. Hétfőn semmi kedved beszélgetni, sőt, kollégáid is könnyen félreérthetnek téged. Mondd el nekik, hogy magányra vágysz, meg fogják érteni, hisz mindenkinek van ilyen napja néha.

Bika (04.21. – 05.21)

Hétfőn úgy érzed, nincs annyi dolgod, mint máskor. Kevesebb lehet az ügyfél, az egyeztetés és minden gördülékenyen halad. Ez mind-mind nagy segítségedre lehet, előre is dolgozhatsz egy kicsit, hogy megkönnyítsd a hét többi napját.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A hét első napján egyáltalán nincs könnyű dolgod. Bármit is mondasz, senki nem ért meg. Ennek ellenére, igyekezz higgadt maradni, hisz még csak hétfő van. Ne kiabálj senkivel, ne kapd fel a vizet, mert ez csak hátráltatni fog téged.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma változás kezdődik az életedben, amelynek érezhető a hatása. Nagyon figyelmesnek kell lenned, ne manipuláld a környezeted. Nagyon pontosan fogalmazol, hogy mit tennél máshogy, ez pedig nagyot gördít előre a karrieredben.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma nagy szükséged lesz a türelmedre. Ugyan mindig nyitott füllel jársz, de hétfőn nem muszáj mindent meghallanod. Sőt, jobban teszed, ha egyik füleden be, a másikon pedig kiengeded az információkat. Van, amiből jobb kimaradni.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A bosszantó és bőbeszédű emberek ma csakis téged találnak meg. Van egy kiváló módszered arra, hogyan szereld le őket, hát alkalmazd. Lehet, hogy ez egy teszt, amin meg kell felelned, a jövőben pedig hatalmas előnyt jelenthet a számodra.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Hétfőn nagyon szerencsés leszel, mert a változás szele téged nem érint. Ne akarj belefolyni a többiek kommunikációjába, mert úgy te sem maradsz ki a félreértésekből. Nincs szükséged a kellemetlenségekre, maradj ki belőlük.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A hét első napját inkább töltenéd magányosan, mint társaságban. Ha megteheted, inkább dolgozz otthonról és csökkentsd minimálisra a kommunikációt. Csendben sokkal hatékonyabban tudsz dolgozni, használd ki.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Még mindig nincs vége a családi nézeteltéréseknek. Azonban, ma ne hagyd, hogy bárki felbosszantson. Mondd meg neki, hogy ez az ő dolga, így neki kell megoldania, nem pedig neked. Te most nem segíthetsz neki ebben.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma még csak hétfő van, de a héten rengeteg és nem mellesleg nagyon fontos feladatok várnak rád. Már most elkezdheted a felkészülést, hogy semmi ne érhessen meglepetésként. Főnököd is díjazni fogja talpraesettségedet.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Egyáltalán nem a te stílusod, mégis belekényszerülsz abba, hogy taktikázz, titkolózz és ne ossz meg minden információt, ami a birtokodban van. Óvatosan adagold be a legújabb információkat kollégáidnak. Hétfőn nem kell, hogy bűntudatod legyen, ez egy ilyen nap.

Halak (02.20. – 03.20.)

Hétfőn csakis a legfontosabb mondanivalókra és tennivalókra koncentrálj. Ne beszélj és semmit ne értelmezz túl, nincs benne annyi. Ha magadra figyelsz, akkor mindennel időben végezhetsz, így még lesz időd egy egyszerű vacsora összedobására is. Párod vagy családod nagyon hálás lesz neked érte a nehéz nap után.

Ezek is érdekelhetnek