2022 november 28 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. március 24. - 2020.03.24. - Légy visszafogott!

Napi horoszkóp 2020. március 24. – 2020.03.24. – Légy visszafogott!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Te nem ijedsz meg az újdonságoktól és a változásoktól. A lelked mélyén már vágysz is arra, hogy valami történjen veled. Ma ugyan nem derül fény mindenre, de lassan majd kirajzolódik minden. Már csak egy kis türelemre van szükséged.

Bika (04.21. – 05.21)

Ígéretes napnak látszik a kedd számodra. Ma egyáltalán nem lehet okod panaszra, ugyanis minden a terveid szerint fog menni. Ez energiával tölt fel téged, így minden feladatoddal időben végzel és korán haza is mehetsz.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Kedden nem lesz könnyű a munkádra koncentrálnod. Valaki vagy valami folyamatosan eltereli a figyelmed, ez pedig kapkodáshoz vezet. Ez egy ilyen nap, el kell fogadnod, nem tehetsz ellene semmit.

Rák (06.22. – 07.22.)

Kedden mindent és mindenkit kezelj távolságtartással. Szemléld kívülről az eseményeket, de semmiképp ne avatkozz bele semmibe. Ma légy a lehető leghűvösebb, ez a lehető legjobb taktika.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Érdemes kihasználnod a mai napot, ugyanis ez lesz számodra a hét legnyugisabb napja. Persze, csak ha te is így állsz hozzá. Ha felhúzod magad és kiabálsz, kiadod ugyan a feszültséget magadból, de a többiek furcsán fognak nézni rád.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A mai napon minden megbeszélésre és egyeztetésre nyugodtan sort keríthetsz, ugyanis szerencsével fogsz járni. Azonban, nem kell meglepődnöd a többiek felesleges beszédén, koncentrálj csak a saját dolgodra.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Kedden sem maradsz ki semmiből, ha otthonról dolgozol. Ha teheted, vegyél ki szabadságot, nagy szükséged lenne az otthoni nyugalomra. Változások következnek az életedben, így minden eshetőségre fel kell készülnöd.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma végre észre kell venned, hogy nincs értelme titkolóznod a többiek előtt. Úgyis csak faggatóznának, ez pedig nem lenne jó számodra. Inkább mondd azt, hogy ma nem szeretnél beszélni senkivel és semmiről, meg fogják érteni.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma végre jó hírt kaphatsz pénzügyeiddel kapcsolatban. Lehet, hogy valamihez olcsóbban jutsz hozzá, mint az előzőleg gondoltad volna. Tedd félre a megmaradt összeget, később még nagy hasznát veheted.

Bak (12.22. – 01.20.)

Te lehetsz a mai nap nyertese. Nincs okod a kesergésre. Azonban, minden információt kétszer is át kell gondolnod, mielőtt döntést hozol. Légy nagyon óvatos és körültekintő! Nem esik nehezedre és rendkívül hasznos is.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma tegyél egy próbát és tarts egy “tudatos vásárló” napot. Mielőtt bármit megvásárolnál, mindegy, hogy ruháról vagy csak egy csokiról van szó, gondold át, hogy tényleg szükséged van-e rá. Izgalmas felfedezéseket és tapasztalatokat szerezhetsz.

Halak (02.20. – 03.20.)

Kedden hajlamos lehetsz sokat beszélni. Nincs is ezzel baj addig, amíg valakit fel nem tartasz ezzel. Engedj másokat is szóhoz jutni, ne csak mesélj és mesélj. Ezenkívül, egyáltalán nem mindegy, hogy kivel és mit osztasz meg.

Ezek is érdekelhetnek