2022 december 2 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. március 26. - 2020.03.26. - Fordulatok következnek

Napi horoszkóp 2020. március 26. – 2020.03.26. – Fordulatok következnek

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Izgatottnak és türelmetlennek érzed magad, mert tudod, hogy valami történni fog. A csütörtök a vihar előtti csend napja, de biztos lehetsz benne, hogy holnap “robban a bomba”. Az igazi fordulat pénteken következik be, amire ma lesz időd felkészülni.

Bika (04.21. – 05.21)

Csütörtökön nagyon nyugtalannak érzed magad. Lehet, hogy az otthoni munka frusztrál egy kicsit. Érdemes lenne megmozgatnod a tested, így kiengedheted a fáradt gőzt és jobban fogod magad érezni. Arról nem is beszélve, hogyha elfáradsz, sokkal jobban fogsz majd aludni.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Csütörtökön el kell mondanod a párodnak, hogy mit érzel. Ha kimondod, mi bánt, megkönnyebbülsz és rájössz, hogy a problémának nincs is akkora jelentősége. Ráébredsz, hogy néhány dolgot túlaggódsz vagy éppen túlértékelsz. A felismerés nagyon megnyugtató lesz számodra.

Rák (06.22. – 07.22.)

Csütörtökön hajlamos lehetsz a lelkizésre. Jól teszed, ha kimondod, mi bánt. Azt viszont, meg kell válogatnod, hogy kinek. Több ember is nyitott lehet erre, ugyanakkor nem sokan adhatnak neked jó tanácsokat.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma már érezheted a változás szelét. Azt még nem tudod, miről van szó pontosan, de azt biztosan tudod, hogy valami történni fog. A munkád is örömteli változásokat hozhat, így hatékonyabb lehetsz az eddigieknél.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Csütörtökön elgondolkodhatsz azon, hogy a jövőben mibe szeretnél energiát fektetni és mibe nem. Ez egy új kezdetet jelenthet számodra, de csakis akkor, ha magabiztos vagy. Most nem lehetnek kétségeid, mert a jövődről van szó.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma egyszerűen jó a hangulatod. Előfordulhat, hogy a közelgő hétvége miatt van így, de valami olyat is tisztábban láthatsz, ami a hét elején még teljesen zavaros volt. A változások a te malmodra hajtják a vizet, így légy mindenre nyitott, mert ez még csak a kezdet.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Soha ne mondj többet senkinek a kelleténél. A titkolózás nem egészséges, ezért oszd meg a pároddal, hogy mi nyomja a lelkedet. Ha van valami, amiről egyáltalán nem szeretnél beszélni, akkor azt mondd, ne kertelj.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Csütörtökön a lehetőségek tárháza nyílik meg előtted, így szerencsésnek mondhatod magad. A kecsegtető ajánlatok ellenére, kérj egy kis gondolkodási időt. Holnapra minden részlet a helyére kerül, így a döntés már nagyon egyszerű lesz.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma pozitív tendenciára számíthatsz. A körülményekhez képest az életed jó úton halad. Hozd ki magadból a legtöbbet, most megmutathatod, mire vagy képes valójában. Helytállásodért hatalmas elismerésben lesz részed.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma nyitott szemmel és füllel kell járnod. Kiváló pénzügyi lehetőséget kínálhatnak neked. Lehet, hogy valamihez olcsóbban juthatsz hozzá vagy a fizetésed emelik meg. Csütörtökön viszont, még ne mondj igent az ajánlatra, inkább aludj rá még egyet.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma egy kicsit lehangoltnak érzed magad, mert az életed megváltozik, esetleg valami véget ér. Sajnos, el kell fogadnod a történéseket, ugyanis nem veszítesz semmit, csak átalakul az életed. Ez pedig akár jót is jelenthet számodra.

Ezek is érdekelhetnek