2022 május 22 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. március 28. - 2020.03.28. - Egy feszült szombat

Napi horoszkóp 2020. március 28. – 2020.03.28. – Egy feszült szombat

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szombaton semmi okod a panaszra. Jól alakul számodra a hétvége első napja. Már s születésnapod is megtervezheted, ha még nem vagy túl rajta. Buli helyett egy videó elkészítése is jó időtöltés lehet mára.

Bika (04.21. – 05.21)

Egy közös fürdő kedveseddel, kiváló lazítás lenne szombatra. Néhány teamécsessel még romantikus hangulatot is varázsolhatsz a fürdőszobába. Nyugalom, kikapcsolódás, szerelem. Kell még valami? Nem hiszem!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma úgy érezheted, hogy dolgoznod kéne, mert a héten nem voltál elég hatékony. Ennek ellenére, pihenned kell, most kell feltöltődnöd a következő hétre. Egy kicsit változtatnod kell az életviteleden, itt van rá a megfelelő lehetőség. Hajrá!

Rák (06.22. – 07.22.)

Ez egy szokatlan hét volt számodra, de szombaton végre megnyugodhatsz egy kicsit. Nem kell aggódnod, bele fogsz szokni az új életritmusba. Több időd marad a szeretteidre is, persze csak az engedélyezett módon. Minden rosszban van valami jó is, igyekezz ezt kihasználni.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Nyugalmas szombat elé nézel. Mivel nem javasolt kimozdulni, lazíts és pihenj, akár az ágyba is visszabújhatsz aludni. Ez egy ilyen időszak, aminek köszönhetően rájössz, hogy a csend nagyon is hiányzott már neked. Használd ki!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma a családod és a párod a legfontosabb számodra. A körülmények rádöbbentettek arra, hogy ők a legfontosabbak a számodra és többet kell törődnöd velük. Beszélgessetek, pihenjetek, mozizzatok, persze csak otthon.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szombaton a család központi téma nálad. Jól tennéd, ha minden közvetlen hozzátartozódat felhívnád, és beszélgetnél velük egy kicsit. Nagy örömet okozol nekik az érdeklődéseddel, hiszen mostanában nem biztos, hogy találkozhattok személyesen is. A kapcsolattartás ugyanakkor mélyen összekovácsol benneteket.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Nyugodtnak ígérkezik a szombat. Vegyél egy forró fürdőt és pihenj, lazíts. A testednek és a lelkednek is jót fog tenni. Amúgy is hiányzott már a béke és harmónia az életedből, most nincs is más dolgod, mint kiélvezni ezt.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma érdemes lenne alkotnod valamit. Csinálj bármit, amit élvezel és örömmel tölt el. Fess, rajzolj vagy tulajdonképpen tégy akármit. Ez feltölt energiával, ugyanakkor békével és harmóniával tölt el téged. Este pedig romantikázhattok a pároddal, megérdemlitek.

Bak (12.22. – 01.20.)

Egy kicsit furcsán érezheted magad ma. Érezhető változások vannak most az életedben, ahogy mindenki máséban. Nem kell elkeseredned a vírus miatt, inkább nézd a pozitív oldalát és élvezd a párod vagy a családod társaságát.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Izgatottnak érzed magad szombaton. Tudod, hogy van valami a levegőben, de még nem tudod, mi fog történni veled az elkövetkezendő napokban. Lazíts és pihenj a hétvégén, így könnyebben kitisztulhat előtted a kép. Kiváló lehetőségek várnak majd rád.

Halak (02.20. – 03.20.)

A szombat csakis a te napod. Lehetőséged nem sok van a kimozdulásra, így otthon kell találnod magadnak elfoglaltságot. Egy lazító fürdő a párod szerint is jó ötlet, szívesen csatlakozna hozzád. Bújjatok össze, az egész napot töltsétek együtt. Rátok fér a romantika.

Ezek is érdekelhetnek