2023 március 21 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. március 29. - 2020.03.29. - Előrelátó vasárnap

Napi horoszkóp 2020. március 29. – 2020.03.29. – Előrelátó vasárnap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

A vasárnap nagyon elgondolkodtató nap a számodra. Céljaid elérése érdekében járj nyitott szemmel, mert kapcsolatba kerülsz majd olyan emberekkel, akik segíthetnek neked elérni azokat. Ma átgondolhatod és előkészítheted a dolgokat.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

A bolygók támogatnak téged, de még nem ma és nem is holnap. Azonban, pár héten belül az életed meg fog változni. Ahhoz, hogy ezt követni tudd, szükséged lesz a rugalmasságodra. Hagyd, hogy sodorjon az ár, ez ugyanis a te sorsod.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Ma végre fellélegezhetsz. Az elmúlt időszak feszültsége elillan, így optimistán tekinthetsz a jövődre és a legújabb lehetőségekre. Ha már nem kell bezárkózva élned, mozoghatsz, akár egy utazással járó feladat is várhat rád.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Rendkívül fontos számodra a meggondoltság és a megfontoltság. Fel kell készülnöd a jövőre, különben veszteség is érhet. Az előtted álló három hónapban minden kérdésedre választ kaphatsz. Ne aggódj, ugyanis amit az élet elvesz tőled, azt máshol vissza is adja.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

A következő hónapok változást hoznak a párkapcsolatodba. Ha van párod, vigyáznod kell rá és meg kell becsülnöd őt. Ha pedig még nincs, akkor az élet valakit hoz majd az életedbe. Az már csakis rajtad fog múlni, hogy élsz-.e az ismerkedés lehetőségével vagy sem.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Sorszerű változások várnak rád a munkádban. Nem feltétlenül hosszú távról van szó, de valamin biztosan változtatnod kell majd. Ne felejts el az egészségedre is figyelmet fordítani. A minőségi és mértékletes étrend és a mozgás sem elhanyagolható számodra.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Izgalmas dolgok várnak rád az elkövetkezendő hónapokban. Az elmúlt időszakban nagy volt rajtad a nyomás, de mától egy kicsit fellélegezhetsz. Nyitottnak kell lenned az új lehetőségekre, hiszen ezek tesznek majd téged nagyon, de nagyon boldoggá.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Pontosan tudod és érzed is, hogy helyre kell tenned a magánéleted. Legyen szó konfliktusról vagy szerelmi ügyről, el kell ásnod a csatabárdot. A lelked is felszabadul majd ettől és tisztán fogod látni, hogy mit vársz a jövődtől.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Nehezen viseled a korlátokat és azt, ha valaki elveszi a szabadságod. Szükséged lesz a higgadtságodra, mert most nem véletlenül kell bezárkóznod. A társasági életed az elkövetkezendő néhány hónapban felpezsdül, addig pedig kitartás.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Egyáltalán nem vagy oda a változásokért, de most pontosan tudod, hogy ez következik. Aggódnod sem kell, mert a változás kedvező helyzetet teremt számodra. Lehet munka, szerelem, de az anyagi helyzetben is csakis jóra számíthatsz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

A Szaturnusz csakis sorszerű és valódi fordulatokat hoz az életedbe. Egyelőre ez csak átmeneti, de ez tökéletes alkalmat teremt arra, hogy egy kicsit előre tervezz. Remélhetőleg már nem tart soká a bezártság és akkor a megvalósításba is belekezdhetsz majd.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

A vasárnapot leginkább csendben és nyugalomban szeretnéd tölteni. Nagyon jól teszed, mert rád fér a pihenés. Egy kicsit elmerenghetsz a jövődön is, álmodozhatsz. Amiben titkon reménykedsz, hamarosan valóra is válhat.

Ezek is érdekelhetnek