2022 május 22 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. március 7. - 2020.03.07. - Nyugodt, békés szombat

Napi horoszkóp 2020. március 7. – 2020.03.07. – Nyugodt, békés szombat

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Egész héten nagyon feszült voltál, de ma kifejezetten nyugodtnak és békésnek érzed magad. Valójában csak nyugalomra vágysz, de azért ne felejtsd el megkérdezni a párod vagy a családod, hogy ők mit szeretnének. Még ők is javíthatnak hangulatodon.

Bika (04.21. – 05.21)

Boldog vagy, hogy túl vagy ezen a rengeteg erőfeszítést igénylő héten. Minden jó, ha jó a vége, szól a mondás, ez pedig most nagyon igaz. Ne töltsd a napot a konyhában, inkább menj el ebédelni vagy vacsorázni a pároddal. Megérdemlitek a lazítást.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma nagyon lustának érzed magad, ami egyáltalán nem csoda. Fárasztó héten vagy túl, úgyhogy a mai nap legyen a pihenésé, filmezésé vagy az összebújásé a pároddal. Megjár nektek a pihenés, így pedig a holnapi nap lehet akár egy kicsit aktívabb is.

Rák (06.22. – 07.22.)

A szombat tökéletes lehet a nézeteltéréseid rendezésére. Ha van kedved, még egy kis sütit is süthetsz, ami jó bocsánatkérő ajándék is lehet. Ma megértésre és békére fogsz találni, semmi esély az elutasításra, úgyhogy nyugodtan vágj bele.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szombaton egy kicsit jobban érzed magad, mint az elmúlt napokban. Csak nyugalomra és lazításra vágysz, talán alvás formájában. Ha a párod otthon van, azért egyeztessetek, ne legyen ebből vita. Ja, és óvatosan a nassolással, könnyen felszaladhatnak rád a kilók.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma szinte megszáll téged a béke és a türelem. Érdemes lenne kimozdulnod, ugyanis a kora tavaszi természet feltölthet téged. Szívd magadba a friss levegőt és érezd jól magad! Minden rossz érzés elszáll, estére kiváló formában leszel.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Legszívesebben egyedül töltenéd a szombatot. Nyugodtan mondd el ezt párodnak, meg fogja érteni. Ő is tudja, este már úgyis szükséged lesz arra, hogy hozzábújj és megoszd vele, mi nyomta a szívedet.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma rád találhat a szerelem, ha erre vágysz. Valaki megdobogtatja a szíved, de fel kell tenned magadnak a kérdést, hogy valóban készen állsz-e egy új kapcsolatra. Csak akkor cseréljetek telefonszámot, ha a válasz igen.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma nem kell rohannod sehova, nyugodtan tervezhetsz bármit. Kirándulás, vásárlás, sportolás. Mindegy, csak lazíts és érezd jól magad. Este még egy buli is beleférhet, persze csak, ha nem fáradsz el túlságosan.

Bak (12.22. – 01.20.)

Töltsd a szombatot a szeretteiddel vagy a barátaiddal, mert ettől teljesen feltöltődhetsz. Rájössz, hogy mennyire fontosak neked ezek a kapcsolatok, ezért mindent megteszel, hogy a jövőben is megmaradjanak. Hívd meg őket vacsorára is, csodálatos este kerekedhet belőle.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma a párod, a barátaid és a családod is nyitott bármire, te választhatsz programot. A lényeg az, hogy együtt töltsétek a napot, amit nagyon boldogan zársz majd. Holnap pedig marad időd a pihenésre, de használd ki a szombat minden pillanatát.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szombaton kelj útra, kirándulj, élvezd a tavaszi időt. Hívd magaddal a párod vagy a barátaid, ma a friss levegő az, ami feltölt téged. Este vacsorázzatok együtt, menjetek moziba vagy buliba, méltó lezárása lenne ennek a fantasztikus napnak.

Ezek is érdekelhetnek