2022 december 4 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. március 8. - 2020.03.08. - Örömteli vasárnap

Napi horoszkóp 2020. március 8. – 2020.03.08. – Örömteli vasárnap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Az időjárástól függetlenül érzed a tavasz kezdetét. Dugd ki az orrod a lakásból, töltsd a napot a szabadban. Lepd meg magad valamivel a kedvenc éttermedben vagy a cukrászdában, megérdemled a kényeztetést.

Bika (04.21. – 05.21)

A vasárnap a te napod, így az időjárás sem szegheti kedved. Ha esik az eső, öltözz fel jó melegen, vigyél magaddal esernyőt és járd a természetet. A mozgás jót fog tenni és nyugodtan ehetsz valami finomat is.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma megjár neked a pihenés és az, hogy a szeretteiddel töltsd a napot. Holnap vidám és energikus lehetsz, de csak akkor, ha ma sikerül feltöltődnöd. A fizikai munka eszedbe se jusson, inkább tévézz, olvass vagy tégy bármit, amihez csak kedved van.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma légy nyitott mindenre, hisz lehet, hogy a családod vagy a párod meglepetéssel készül. Az elutasításnak helye nincs, sodródj az árral. Hidd el, megéri! Egy romantikus vagy családi vacsora méltó lezárása lehet a napnak és ennek a megterhelő hétnek.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Vasárnap csak akkor dolgozz, ha halaszthatatlan dolgod van. Ellenkező esetben lazíts, pihenj, kirándulj, ha az idő engedi. Ha párod is veled tart, akkor akár ki sem mozdulnotok. Rendeljétek házhoz az ebédet vagy a vacsorát és csak egymásra koncentráljatok.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Bármilyen programot is terveztél mára, nagyon jól fogod érezni magad. Csak az időjárás függvénye, hogy kimozdulsz vagy otthon maradsz. Bárhogy is döntesz, az lesz a jó döntés. Még egy kis kényeztetés is beleférhet a mai napba egy pihentető masszás formájában.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Vasárnap érdemes időt szakítanod magadra. Merengj el egy kicsit, ráébredhetsz olyan dolgokra is, amikre eddig nem. Délután szellőztesd ki egy kicsit a fejed. A konyhát kerüld el, ha csak nem kávét főzöl. Rendeld házhoz az ételt, párod is boldog lesz, ha több időt töltesz vele.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A vasárnap a párkapcsolatodé. Ha vannak gyerekeitek, vigyétek el őket a nagyszülőkhöz és koncentráljatok csak egymásra. Mára nincs más feladat, mint élvezni egymás társaságát. Már régen voltatok igazán kettesben, használjátok ki!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Vasárnap figyelj oda, hogy mit eszel, mert könnyen elronthatod a gyomrod. Élvezd az ételt, érezd az ízeket, ne habzsolj. Pihenj, tévézz, olvass, ma véletlenül se csinálj semmit. Így újult erővel kezdheted meg a következő hetet.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma hajlamos lehetsz elgondolkodni a jövőn, terveket szövögetni, új célokat találni. Csak akkor tervezz, ha a folyamatban lévő dolgaidnak már végére értél. Különben csak káoszt okozol saját magadnak. Egy kis türelem és minden vágyad valóra válik majd.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Semmiképp se hagyd ki a vasárnapi ebédet, különben megbántod a szüleidet vagy a családod többi tagját. Párod is szívesen veled tart, így te is jobban fogod érezni magad. Ne ragaszkodj a terveidhez, ma csak sodródj az árral.

Halak (02.20. – 03.20.)

A vasárnap ideális lehet egy családi vagy egy baráti találkozóra. Találjatok ki valamilyen közös programot. Ma új dolgokat is megtudhattok egymásról, talán olyanokat is, amelyekről eddig még sejtésetek sem volt.

Ezek is érdekelhetnek