2022 május 21 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. március 9. - 2020.03.09. - Ez egy furcsa hétfő

Napi horoszkóp 2020. március 9. – 2020.03.09. – Ez egy furcsa hétfő

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma nagyon szeretnél elmondani valakinek valamit, de hiába beszélsz, ő nem hajlandó megérteni, amit mondasz. Hétfőn sajnos se megértésre, sem egyetértésre nem számíthatsz. Nem kell aggódnod, néhány nap múlva sokkal könnyebb dolgod lesz majd.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma a lehető legtöbb, amit megtehetsz, hogy csendben és visszafogottan végzed a munkád. Ne üsd az orrod mások dolgába, mert magaddal babrálsz ki. Csukd be a füled és csak a magad dolgára figyelj. Ebben te rendkívül jó vagy.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Hétfőn folyamatos ellentmondásba kerülsz magaddal. Ma nem találsz megértő fülekre, így jobb, ha meg se szólalsz. Tegyél lakatot a szádra, így minden a lehető legjobban alakul majd. Este rendelj magadnak vacsorát, ne állj neki főzni.

Rák (06.22. – 07.22.)

Hétfőn egy kicsit magányosnak érezheted magad. Csendben teszed a dolgot, de ha valaki megkérdezi, mi a baj, nyugodtan válaszolhatsz neki, ne intézd el annyival, hogy semmi. A kérdező bizony kíváncsi rád, te pedig megkönnyebbülsz.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Már ma érdemes felkészülnöd az egész hétre. Tervezd meg előre, mert így sokkal hatékonyabb tudsz majd dolgozni és haladni. Felkészülten és megfontoltan sokkal többet kihozhatsz a dolgokból.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Hétfőn tegyél lakatot a szádra, ne avatkozz bele olyan dolgokba, amikhez semmi közöd. Már csak azért se, mert te fogsz kijönni belőle rosszul, a többiek téged vonnak majd felelősségre. Ezt pedig te sem akarhatod.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Már jó ideje azon gondolkodsz, hogy mit kellene még tanulnod. Ma jó lehetőségekkel találhatod szembe magad, kiválaszthatod a leginkább hozzád illő tanfolyamot. Nem lesz könnyű a döntés, számodra most ez a legnagyobb kihívás.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Hétfőn nagyon furcsa megérzéseid lehetnek. Nyugtalan vagy, mert valami újat érzel a levegőben. Aggódnod azonban nem kell, engedd el a félelmeidet. Jól érzed, hogy változások következnek, de ezek nem érintenek téged kellemetlenül.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma úgy érzed, egyáltalán nem értitek meg egymást a pároddal. Eddig fel sem tűnt, hogy mennyire különböztök. Legalábbis ezt gondolod. Elhamarkodott döntést azonban ne hozz. Ezt a vitát nem ma kell helyretenned.

Bak (12.22. – 01.20.)

A nyugodt hétvégét követően ismét egy vitás hétfő következik. Legjobb, ha te csak kívülről szemléled a dolgokat, ne akarj belefolyni semmibe, mert nem jöhetsz ki jól belőle. Ma maradj teljesen észrevétlen!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Hétfőn nem érzed túl jól magad, még a hangod is elmehet. Talán így jársz a legjobban, így nem lehetsz részese egyetlen vitának sem. Ne szólj szám, nem fáj fejem. Ez mindig bejön, alkalmazd!

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma valaki mindenképpen beléd szeretne kötni, még a kákán is csomót keres. Fogadd mosolyogva a megjegyzéseit, ez jobban idegesíti majd őt, mint téged az, amit mondott. Ezzel le tudod szerelni, így a nap hátralévő része nyugodtan telhet majd.

Ezek is érdekelhetnek