Világunk.hu
2023 november 30 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. november 12. (2020.11.12.) - Váratlan fordulatok

Napi horoszkóp 2020. november 12. (2020.11.12.) – Váratlan fordulatok

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Csütörtökön eláraszt a nyugalom, ezt pedig a tegnapi beszélgetéseknek köszönhető. Akár a szüleiddel, akár a barátaiddal folytattál mély beszélgetést, ma már sokkal tisztábban látsz mindent és nyugodt vagy. Ugye, hogy jól esik időnként kiönteni a szíved? Rendszeresíthetnéd a dolgot, jót fog tenni.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Ma a családban vagy otthon érhet váratlan meglepetés, de semmi negatívra nem kell számítanod. Pozitív kimenetelű események következnek az életedben, de elsőre nem gondolod, hogy így lesz. Rá fogsz jönni, hogy ez a sorsod, éppen ezért nem szabad sokáig törnöd a fejed, jó döntést fogsz hozni.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Csütörtökön váratlan meglepetés ér, ami hatalmas örömöt okoz neked. Az is előfordulhat, hogy valaki betoppan ma az életedbe, aki megdobogtatja szíved. Persze azt nem tudhatod azonnal, hogy komolyra fordul-e a dolog, a lényeg, hogy maradj nyitott és élj a kínálkozó lehetőségekkel.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Ma a munkahelyeden ér váratlan esemény. Semmi okod az aggodalomra, téged csakis pozitívan érint a dolog. Ennek most így kell lennie, ez ellen nem tehetsz semmit. Fogadd el és hagyd magad sodródni az árral. Ha bízol magadban, minden úgy alakul, ahogy szeretnéd.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Csütörtökön váratlan lehetőségekkel lep meg az élet. Lehet, hogy találkozol valakivel vagy új munkatársad lesz. Fontos információk birtokába juthatsz ma, amiknek majd csak később veszed hasznát. Ne aggódj, nem kell sokat várnod, hamarosan eljön a te időd.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Csütörtökön nem igazán van kedved a munkához. Ha van párod, inkább vele lennél egész nap, ha nincs, akkor inkább találkoznál a barátaiddal. Eljön az ideje ennek is, de ma még a munkára kell koncentrálnod, mert fontos teendőket bíznak rád. Este már te alakítod az eseményeket, addig bírd ki valahogy.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Előfordulhat, hogy ma el kell utaznod valahova, ami nem dob fel igazán. Jobban örülnél, ha nem munka ügyben kellene eljárnod, de erre még várnod kell. Fontos teendőid vannak és szoros az ütemterved, de mindent megvalósíthatsz, ha megfelelően összpontosítasz. Különben sem árt, ha kimozdulsz egy kicsit a megszokott környezetedből.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Csütörtökön kissé érzékeny és lelkizős leszel. Természetesen elmondhatod, ami nyomja a szíved, de az korántsem mindegy, hogy kinek. Tudod, kiben bízhatsz, másnak ne fecsegj feleslegesen. Bárki visszaélhet a bizalmaddal, majd ellened fordíthatja a megszerzett információkat.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Csütörtökön egész nap tele leszel érzelmekkel, ami kissé zavar a munkában. Ne féltékenykedj és ne nyomozz a párod után, mert nincs rá szükség. Nagyon szeret téged, semmi okod kételkedni ebben. A túlzott ragaszkodás a bizonytalanságodból fakad, amit le kell győznöd, különben könnyen elveszítheted őt.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Csütörtökön váratlan pénz állhat a házhoz, de ne szórd el, mert ez pont arra elég, hogy anyagi helyzeted egyenesbe kerüljön. Lehet, hogy már rég lemondtál erről a pénzről, de most visszakapod. Akárhogy is lesz, légy megfontolt és higgadt, akkor nem lehet baj.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Csütörtökön valaki felbukkanhat a múltadból és elsőre nem biztos, hogy örülsz ennek. Mindennek megvan az oka. Biztosan kizökkent majd az illető a megszokott kis világodból, de ez korántsem akkora baj, mint gondolod. Vannak határok, azokat nem szabad átlépned, ez a személy ugyanis ahogy felbukkant, úgy el is tűnik majd.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Csütörtökön a párod különös figyelmet fordít rád. Ne aggódj, nem tett semmi rosszat, csak szeretne többet veled lenni. Ne bánts meg őt a túlzott gondoskodás miatt, ő csak jót akar és könnyíteni a hétköznapok terhén. Egy kis szabadságra is szükséged lenne, ezt pedig ma te is be fogod látni végre.