2023 március 27 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. november 14. (2020.11.14.) - Türelmetlen szombat

Napi horoszkóp 2020. november 14. (2020.11.14.) – Türelmetlen szombat

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Szombaton nem igazán lesz türelmed az emberekhez, főleg, hogy többen is irritálóan viselkednek. Ennek ellenére higgadtnak kellene maradnod, nem érdemes összetűzésbe kerülni senkivel. Fordulj el vagy hagyd ott a kötözködni próbálókat.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Ki nem állod, ha korlátozni akarnak. Bár az államtól kénytelenek vagyunk elviselni, mástól viszont nem. Ne húzd fel magad, higgadtan mond el az álláspontodat, aztán tedd, amit szeretnél. Így nem kell megbántanod senkit és mindenki megértő lesz veled.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Szombaton kifejezetten jó ötleteid támadhatnak, de csak akkor, ha saját magadban merengsz el és nem másokkal beszélgetsz. Persze ennek nem kell egész nap tartania, de például egy séta erejéig menni fog. A természetben nagyobb az ihlet, friss a levegő. Nem csoda, ha sikert garantáló gondolatok jutnak az eszedbe.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Szombaton tele leszel energiával, amit érdemes lenne levezetned egy kis edzéssel, sétával vagy kirándulással. Bár az idő nem feltétlenül kedvező, a friss levegő jót fog tenni. Semmiképp ne ülj otthon a négy fal között, mert ha nem adod ki magadból a feszültséget, akkor hamarosan robbanni fogsz.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Szombaton foglald el magad, de egyedül. Hagyd, hogy a párod is azt tegye, amihez kedve van, a vasárnapot még így is együtt tölthetitek. Mindenkinek szüksége van énidőre, ma eljött ennek a napja. Szellőztesd ki a fejed, hazafelé pedig vegyél vacsorát, ezzel meglepheted szerelmed.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Szombaton segítőkész és empatikus leszel, de ez nem jelenti azt, hogy csak másokkal kell foglalkoznod. Ne feledkezz meg magadról, válassz olyan elfoglaltságot, ami téged tesz boldoggá. Amúgy is kevés idő van magadra, de ma nem egy ilyen nap van.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Szombaton is figyelmesnek kell lenned, ha kiteszed a lábad az utcára. Ha nem vagy lég óvatos, történhet valami olyasmi, amit nem tudsz kivédeni. Megelőzheted, ha nem vagy hanyag és nagyon éber leszel. Ha teheted, akkor maradj otthon és ha nem főzöl, akkor rendelj valamit. Egy esti séta már beleférhet a napba, akkor már nincs nagy forgalom.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Szombaton a legapróbb dolgok miatt keletkezhet hatalmas vita. Nem érted, miért van ez, hiszen semmi értelme az egésznek. Ha ellenállsz a provokációknak, akkor te lehetsz a nap hőse, hiszen csak ezzel fojthatod el csírájában az indulatokat.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Még ma sem vagy túlságosan nyugodt, pedig már nincs akkora feszültség, mint amekkora a héten volt. Váratlan kiadásokat hozhat a szombat, de aggodalomra nincs ok, mert nagy dologról van szó, nem kell mélyen a pénztárcádba nyúlnod. De azért vásárolni ma ne indulj el, biztos, ami biztos.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Túl sokat beszélsz, ha tele vagy energiával, ez pedig idegesítheti a többieket. Jobb lenne, ha inkább elmennél futni, edzeni vagy csak sétálni a kutyával. Figyelj arra, amit csinálsz, mert a túl sok beszéd közben könnyen baleset érhet. Megbotlasz vagy elvágod az ujjad, ezt pedig te sem szeretnéd.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Szombaton semmi másra nem vágysz, csak arra, hogy békén hagyjanak téged. Nehezen viseled, ha programot csinálnak neked, inkább lennél egyedül. Higgadtan elmondhatod ezt a többieknek, akkor nem lesz harag. Így mindenki jól jár és te is azt csinálhatod, amit szeretnél.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Szombaton jól tennéd, ha aktív pihenést választanál, hogy minél jobban kifáraszd magad. Túlteng benned az energia és talán egy kicsit a düh is, hiszen a héten sok volt a feszültség. Ezt ki kell engedned magadból, különben további veszekedésekre számíthatsz, csak ezúttal otthon.

Ezek is érdekelhetnek