2022 augusztus 19 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. november 17. (2020.11.17.) - Örömteli nap a mai

Napi horoszkóp 2020. november 17. (2020.11.17.) – Örömteli nap a mai

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Kedden fordulat következik be az életedben, ingatlanüggyel kapcsolatban. Lehet, hogy már régóta szeretnél saját házba költözni vagy eladni ingatlanodat, de eddig nem jártál sikerrel. A mai nap azonban jó híreket kapsz, most már csak élned kell a lehetőségekkel.

Bika (04.21. – 05.21)

Kedden kifejezetten jó napod lesz, most egy olyan örömteli esemény történik, amire régóta vártál. Munka vagy magánéleti jó hír vár rád, ez pedig nemcsak a mai napod, hanem az egész hetedet feldobja majd. Élned kell a kínálkozó lehetőségekkel, mert többé nem fognak kopogtatni az ajtódon.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Kedden még te magad meglepődsz azon, milyen ötleteid támadnak. Ne hessegesd el őket, mert bár szokatlanok, jól fognak jönni, méghozzá nem is sokára. Jegyezz le mindent, nehogy elfelejtsd, mert ezek lesznek a legjobb megoldások, amikkel valaha előrukkoltál.

Rák (06.22. – 07.22.)

Kedden váratlan dolgok történnek munkahelyeden. Megváltozhat a munkaköröd, új állást ajánlanak neked vagy esetleg fizetésemeléssel kecsegtetnek. Bárhogy is lesz, ez a változás mindenképpen pozitív. Éppen ezért nem is érdemes sokat gondolkodnod, fogadd el, amit az élet kínál!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ez a kedd a lehető legszuperebbül alakul. Olyan fantasztikus dolgokat tapasztalsz, amilyeneket eddig soha. Ilyen lehetőségek az életben csak egyszer kopogtatnak az ajtódon, így nem lehet kérdés, hogy elfogadsz mindent, amit a sors kínál neked. Nem fogod megbánni.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A változás állandó minden ember életében. Most különösen ezt az időszakot éljük, így neked sem szabad lemaradnod. Sokfelől kapsz támogatást és ajánlatokat, neked nincs más dolgod, mint dönteni. A legjobb az egészben, hogy nem hozhatsz rossz döntést, most minden a te kezedre játszik.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Izgalmas fordulatokra számíthatsz kedden. Nagy változás előtt állsz, éppen ezért kell nagyon rugalmasnak lenned. Nagy lépést tehetsz előre, de ehhez nyitottnak kell lenned. Jó úton haladsz a siker felé, most nem szabad feladnod. Már csak egy karnyújtásnyira van tőled.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Kedden nem igazán vagy hangulatban, inkább elkerülnéd az embereket. Ez bizony egy olyan időszak, amikor mindenkinek el kell mélyülnie és csendben átgondolni a jövőjét. A későbbiekben viszont ez fog előre vinni, így érdemes tervet készítened és aszerint haladnod.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Kedden kifejezetten misztikus hangulatban leszel, így ha nem dolgozol, akkor érdemes elmélyülnöd a témában. Olvass ezotériával foglalkozó cikkeket, könyveket. Ha munkába kell menned, akkor mindezt este is megteheted. Ha van kedved, akkor egy tanfolyamon is részt vehetsz, persze csak online.

Bak (12.22. – 01.20.)

Kedden bármilyen folyamatban vagy éppen elakadásban lévő ügyed elindul. Valószínűleg régóta vártál erre, ezért kifejezetten fontos, hogy most odatedd magad és száz százalékot nyújts. Ha mindent megteszel az ügy érdekében, akkor nem fér hozzá kétség, hogy sikerrel fogsz járni.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A kedd biztosan nem lesz eseménytelen. Izgalmas lehetőségek várnak rád, amiket ki kell használnod, mert térnek vissza újra. Most minden segítséget és támogatást megkapsz, ez pedig garantálja számodra a sikert. De csakis akkor, ha te magad is a maximumot nyújtod.

Halak (02.20. – 03.20.)

Kedden váratlan pénz állhat a házhoz. Egy olyan összeghez juthatsz hozzá, amiről már régen lemondtál. Valószínűleg egy nagyobb kölcsönről van szó, amit annak idején jószívűen egy ismerősödnek adtál. Azt viszont át kell gondolnod, hogy mire költesz. Ebben a vírushelyzetben az lenne a legjobb, ha félretennéd, így lenne egy kis tartalékod, amihez, ha kell, bármikor hozzányúlhatsz.

Ezek is érdekelhetnek