2022 december 2 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. november 19. (2020.11.19.) - Lehetőségekkel teli nap

Napi horoszkóp 2020. november 19. (2020.11.19.) – Lehetőségekkel teli nap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A csütörtök sem telik majd eseménytelenül, ugyanis érdekes és fontos találkozásban lehet részed. Az is előfordulhat, hogy idegen emberek lesznek a segítségedre, amit nem szabad visszautasítanod, mivel teljesen önzetlenül teszik ezt. Tegyél te is minél több jót embertársaiddal, nem lesznek hálátlanok.

Bika (04.21. – 05.21)

“Sokat akar a szarka, de nem bírja a farka.” Ismered ezt a mondást, ugye? Ez fogja jellemezni a mai napod, ha sietteted magad és kapkodsz. Nyugodj meg és lassíts egy kicsit, ellenkező esetben sokkal kevesebb feladattal végzel, mint amennyivel szeretnél. Rövid idő alatt sokat haladhatsz előre, ha így teszel.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Csütörtökön a sors hatalmas lehetőséget kínál fel neked, ugyanis nagy dolgot vihetsz véghez, ha a hozzáállásod is olyan. Lehet, hogy hosszú ideje dolgozol már egy projekten, aminek most a végére érhetsz. Már ma learathatod a kemény munka gyümölcsét, lesz mit ünnepelned ma este.

Rák (06.22. – 07.22.)

Csütörtökön pénzügyeidben következhet be fordulat. Egy olyan lehetőség elé nézel, amivel idén már élhettél volna egyszer, de akkor még valamilyen okból kifolyólag kihagytad. Most viszont teljesen más a helyzet, így nagy vétek lenne, ha ismét hátat fordítanál a sors kínálta lehetőségnek.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Csütörtökön a pénzedre kell nagyon vigyáznod. Nagy veszteség érhet és ennek nagy valószínűséggel te magad leszel az oka. Hogy miért? Nos, hajlamos vagy sokat és meggondolatlanul költekezni. Jobb lenne, ha ma csak átgondolnád mit szeretnél vásárolni, hiszen a karácsonyi ajándékok beszerzésére még van időd. Jönnek még jobb lehetőségek is, légy türelemmel!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Csütörtökön könnyen megsértődhetsz, pedig valójában nem lesz rá okod. Egy munkatársad vagy családtagod fejti ki véleményét kissé hangosabban és erőteljesebben, de ne kapd fel azonnal a vizet. Inkább gondolkodj el azon, amit mondott, mert ez csak egy építő kritika.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Csütörtökön már tényleg a küszöbödön kopogtat egy fantasztikus lehetőség, így már csak azt kell eldöntened, hogy élsz-e vele vagy sem. Végig kell gondolnod, miben változtatnál, miben alkotnál maradandót és cselekedni. Nincs mire várnod, mert ennél jobb alkalmad nem lesz.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A veszélyhelyzetek napja lehet a mai, úgyhogy nagyon óvatosnak kell lenned a közlekedésben. A kialakult vírushelyzet miatt sem lenne jó, ha megsérülnél, főleg akkor, ha lassú lesz a felépülés. Könnyebb megelőzni a bajt, ezt ne feledd! Ha tudatosan és figyelmesen közlekedsz, akkor minden rendben lesz.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Csütörtökön óvatosan kell közlekedned és rendkívül figyelmesen. Légy nyitott, járj nyitott szemmel és füllel, mert fontos információk birtokába kerülhetsz. Ha jelenleg szingli vagy, akkor rendkívül fontos találkozásban lehet részed, ugyanis egy életre szóló kapcsolat kezdődhet el.

Bak (12.22. – 01.20.)

A csillagjegyek közül te leszel a legszerencsésebb csütörtökön. Téged elkerülnek a feszült helyzetek és viták, így a jó kedved sem veheti el semmi. Lehet, hogy ma egy-két dolog nem úgy jön össze, ahogy szeretnéd, de emiatt sem kell aggódnod, mert a maga idejében minden meglesz, ráadásul veszteség nélkül.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A csütörtök egy sorsfordító nap lesz számodra. Olyan esemény történik, amire már régóta vártál. Az is lehet, hogy ez egy visszatérő alkalom, amit elsőre nem használtál ki. Most viszont már magabiztos vagy, hiszel magadban, így ragadd meg az alkalmat, mert nem lesz több ilyen.

Halak (02.20. – 03.20.)

Csütörtökön tele leszel energiával és éppen ezért siettetni próbálsz mindenkit. Jobb lenne, ha magaddal foglalkoznál, mert most előre lendítheted karrieredet. Mindez persze csak akkor működik, ha türelmes leszel, mert magabiztos és elszánt vagy, amit mindenki lát és tud is. Ne hagyd, hogy a visszájára süljenek el a dolgok!

Ezek is érdekelhetnek