2022 július 5 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. november 20. (2020.11.20.) - Pénteki káosz

Napi horoszkóp 2020. november 20. (2020.11.20.) – Pénteki káosz

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ez a péntek bizony nem a te napod lesz. Úgy érzed, semmi nem sikerül, nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt előre eltervezted. Lehet, hogy most egy kis lassításra kényszerülsz, de nem marad így sokáig, emiatt nem kell aggódnod. A változás az, ami most állandó az életedben, de nemsokára megy minden előre. Csak nyugalom!

Bika (04.21. – 05.21)

Pénteken nem leszel a topon, de ez valószínűleg csak annak köszönhető, hogy nehéz héten vagy túl. Mindenkinek vannak ilyen napjai, nem kell túlreagálnod a dolgot. Ezt a pénteket csak túl kell élni, aztán tiéd lesz a hétvége, amikor kiengedheted a fáradt gőzt.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Pénteken nagyon oda kell figyelned arra, kinek és mit mondasz. Véletlenül se ejts ki olyan szavakat a szádon, amiket megbánhatsz vagy megbánthatsz vele valakit. Kicsit borúsan láthatod most a dolgokat, de nem kell aggódnod, hamarosan kisüt majd a nap és minden szebb lesz.

Rák (06.22. – 07.22.)

A pénteket nem lesz könnyű túlélni, már fáradt is vagy és úgy érzed, mindenki ellened van. A mai nap is csak egy teszt az élettől, amin bizony át kell csusszanni. Meg tudod csinálni, csak bíznod kell magadban. Az élet néhol elvesz, néha visszaad és ezt te pontosan tudod.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ez a péntek különleges számodra, de nem feltétlenül pozitív szempontból. Nehéz napokon vagy túl és mai sem lesz túl könnyű. Csak a hozzáállásodon múlik, milyen lesz a mai nap. Ha pozitív tudsz maradni, akkor nem lehet gond. Fel a fejjel, már itt a hétvége.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A péntek nem lesz mentes a konfliktusoktól, főleg a családban. Most rosszul érzed magad, senki nem támogat vagy segít. De csak te érzed így. Ne vedd a szívedre a megjegyzéseket, mert ezek mind-mind építő kritikák, nem bántani akarnak. Ma lesz ilyen nagy a feszültség, holnap nyugodtan tisztán fogsz látni.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A pénteki feszültség elkerül téged, de nehezen viseled a környezeted konfliktusait. Mégse avatkozz bele, hagyd, hogy a vitás felek egymás közt rendezzék a problémákat. Ma senki nem kér a segítségedből, ne is erőltesd. Foglalkozz a saját feladataiddal, így lehet egy nyugodt napod.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma feszült lehet a helyzet a munkahelyeden, de te akkor teszel jól, ha semmilyen vitába nem avatkozol bele. Hagyd, hogy mindenki intézze a dolgait, különben sem tartozik rád. Éppen ez a jó, mert neked ma semmin nem kell idegeskedned, csak a saját dolgodra koncentrálnod.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Nem a péntek lesz a legjobb napod a héten, ezt biztosan kijelentheted. Éppen ezért semmi szükség rá, hogy beleavatkozz bármilyen vitába. Mindenki intézze maga a dolgait és te csak a rád bízott feladatokkal foglalkozz. Ezt a mai napot túl kell élni, a jövő hét már nem ilyen lesz.

Bak (12.22. – 01.20.)

Pénteken viszonylag szerencsésnek érezheted magad, mert kimaradsz minden vitából és kellemetlen helyzetből. Maradj vidám és pozitív, ne foglalkozz senki mással, csak magaddal és a munkáddal! Ezzel talán hathatsz a többiekre is és befejezik az értelmetlen veszekedéseket.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ez a péntek valódi rémálom lehet számodra. Olyan, mintha péntek 13 csúszott volna egy hetet. Légy óvatos és körültekintő, ha lehet, vitába se keveredj senkivel. Hagyj rá mindent mindenkire, csak így élheted túl a mai napot. Itt a hétvége és a pihenés a nyakadon, tarts ki még egy kicsit!

Halak (02.20. – 03.20.)

A tegnapi sem volt egy leányálom, de ha azt túl tudtad élni, akkor menni fog ez ma is. Érzed a változás szelét, ami azt jelenti, hogy hamarosan új lendületet vehetsz és semmi nem fog hátráltatni. A mai nap nem más, mint egy kihívás, amit nagy türelemmel meg tudsz ugrani.

Ezek is érdekelhetnek