2022 július 5 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. november 21. (2020.11.21.) - Szabad szombat

Napi horoszkóp 2020. november 21. (2020.11.21.) – Szabad szombat

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szombaton akkor tennél a legjobban, ha elengednéd magad. A hét elég frusztráló és feszült volt, te pedig megőrizted a nyugalmad, így rád fér, hogy kiereszd a fáradt gőzt. Mindegy, hogy passzív vagy aktív pihenést választasz-e, a lényeg, hogy jól érezd magad. Ne feledkezz meg a maszkról és a távolságtartásról.

Bika (04.21. – 05.21)

Szombaton nem tudod kiverni a héten történeteket a fejedből. A családod nem fogja jó néven venni, ha lélekben még mindig a munkahelyeden leszel, úgyhogy félre kell tenned a hét feszültségét vagy inkább engedd ki magadból. Beszélhetsz érzéseidről a pároddal, de ne ezzel teljen el a nap és a hétvége.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Igazán szuper szombatra számíthatsz, úgyhogy időjárástól függetlenül mindenképpen menj el otthonról. Szükséged van a friss levegőre, így nyugodtan szervezhetsz szabadtéri programot, de a szabályok betartására nagyon figyelj oda és ne felejtsd otthon a maszkot.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szombaton jó lenne, ha átnéznéd a ruhatárad. Szortírozás közben ráeszmélhetsz, hogy venned kellene néhány holmit, de tudod, még messze van a következő fizetés, így ne szórd a pénzt két kézzel. Inkább írj egy listát arról, mit szeretnél venni, mert mire vásárlásra kerül a sor még meg is gondolhatod magad néhány tételben.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szombaton felbukkanhat az életedben valaki, aki megdobogtatja a szíved. Ezzel nincs is semmi probléma, ha éppen egyedülálló vagy. Használd ki az élet kínálta lehetőséget, de légy óvatos, ne hamarkodj el semmit. Ha van párod, akkor pedig el kell gondolkoznod, mert benne vagy a slamasztikában.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szombaton olyan programot válassz, ami kielégíti információéhségedet. A mozi, színház, kiállítás sajnos most kiesett, de egy jó könyv sem utolsó választás. Hívd fel szeretteidet és barátaidat, a személyes találkozót jobb elkerülni. Remélhetőleg nemsokára bulizhattok együtt egy nagyot, de egyelőre be kell érned ennyivel.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szombaton nagyon is jó kedved lesz, ez pedig már nagyon hiányzott neked. Az elmúlt hetek feszültségben teltek, de végre elengedheted magad. Töltsd a szeretteiddel a napot, de legyetek óvatosak. Egy tökéletes napot zárhatsz. Ja, eszedbe se jusson főzni, a konyha ma nem a te területed.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szombaton már érezni fogod a változás szelét. Izgatott és türelmetlen vagy, de nem tudod sürgetni az időd, úgyhogy be kell érned azzal, hogy holnap mindent megtudsz majd. Addig is lazíts és ne agyald túl a dolgokat, felesleges. Holnap mindent tisztábban fogsz látni.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Nyugodt napnak ígérkezik a szombat, ez pedig nagyon jó hír a heti feszültségek után. Nem is kellene a négy fal között ülnöd, jó lenne, ha a szabadban töltenéd a napot. Egy séta is feltölthet, még akkor is, ha az időjárás nem túl kegyes hozzád. Öltözz fel melegen és menj, ha van párod, ő is szívesen veled tart majd.

Bak (12.22. – 01.20.)

A szombat valóban a te napod lesz. Végre vidámnak, boldognak és önfeledtnek érzed magad, ami nem is csoda egy ilyen húzós hét után. Képes vagy elengedni a heti feszültséget, ez pedig a legokosabb döntés, amit hozhatsz. Koncentrálj magadra, a szeretteidre, a barátaidra és minden másra csak legyints egy nagyot.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szombaton egyfajta megkönnyebbülést érzel, hiszen végre túl vagy ezen a szörnyű héten. A következő két nap, persze a mait is beleértve nyugodtan és vidáman telik. Rád fér a pihenés, a lazítás, úgyhogy felejtsd el a házimunkát vagy bármilyen munkát és élvezd a hétvége minden egyes pillanatát. Most csak te vagy a fontos.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szombaton végre csak azt csinálhatsz, amit akarsz. Nem kell alkalmazkodnod senkihez. Aki veled akar tartani menjen, de nem akarsz győzködni senkit. Szabadnak és frissnek érzed magad, ezért nem ülsz otthon és ennél jobban nem is tehetnél. Élvezd a nap minden pillanatát, de tartsd be a szabályokat!

Ezek is érdekelhetnek