2022 december 4 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. november 23. (2020.11.23.) - Jól kezdődik a hét

Napi horoszkóp 2020. november 23. (2020.11.23.) – Jól kezdődik a hét

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Bármilyen szokatlan is lehet, de ez a hétfő bizony a te napod lesz. Minden úgy történik, ahogy azt szeretnéd, ahogy eltervezted. Minden kínálkozó lehetőséget, ajánlatot érdemes ma átgondolnod és élni velük. Itt az idő, hogy megragadd az alkalmat, most kell a tettek mezejére lépned.

Bika (04.21. – 05.21)

Bár a hétfő nem tartozik a kedvenc napjaid közé, de a mai nap kivétel, ugyanis nagy kedvvel állsz neki a munkának és örülsz kollégáid társaságának is. Így nem is lesz nehéz együtt dolgozni, csapatban pedig rendkívül erősek vagytok. Egy biztos, ezen a napon senkinek nem kell túlóráznia.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Hétfőn békés és nyugodt a munkahelyi légkör, ami nagyon gyanús neked. Persze előfordulhat, hogy ez a vihar előtti csend, most mégsem kell erre gondolnod. A negatív gondolatoknak most helye nincs, örülj annak, ami van. Panaszra nincs okod, ez a hétfő nagyon sikeres lesz.

Rák (06.22. – 07.22.)

Hétfőn nyugodt lesz a légkör, így minden egyes feladatot könnyen áttekinthetsz és megoldhatsz. Tervezd meg az egész heted, sőt, ha úgy érzed az egész novembert vagy évet. Kiegyensúlyozott és összeszedett vagy ma, így semmi nem okozhat neked problémát. Ezt ki kell használni!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Hétfőn a megszokottak ellenére egy szuper napra van kilátás. Már november van, így nincs sok hátra az évből, de nem kell aggódnod, mert a siker már az ajtóban van. Kreatív vagy, tele vagy jobbnál jobb ötletekkel, ezt pedig érdemes kihasználnod.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Úgy érzed, hétfőn semmi nem történik, de ez nem egészen így van. Már attól elégedett leszel, hogy senki nem hajt, a saját tempódban dolgozhatsz. Ez pedig azt jelenti, hogy mindent be is tudsz fejezni, sőt, ha valamivel elmaradtál volna múlt héten, azt is bepótolhatod. Estére eláraszt az elégedettség és a nyugalom.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Hétfőn annak ellenére, hogy a hét első napja számodra sosem telik a legjobban, de ez most nem így lesz. Talán az eddigi véleményeden is változtat ez a hétfő. Mostantól lehet, hogy nem aggódva és kedvtelenül kezded meg a munkaheteket. A mai napot te alakítod és amennyiben pozitívan tekintesz rá, egész héten sikerekre számíthatsz.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A hétfő kifejezetten jól indul számodra, mert minden a terveid szerint alakul. Pozitív hangulatodat jó lenne, ha egész héten megőriznéd, mert csak saját magadnak teszel vele jót. A hét második fele most sem lesz túl kellemes, de ennek ellenére jól veszed majd az akadályokat.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Furcsa vagy sem, jó hangulatban kezded meg a hetet. Minden találkozót, megbeszélést érdemes a mai napra időzítened, különösen akkor, ha valamilyen anyagi kérdésről, befektetésről van szó. Tisztán látod a helyzetet, így tudni fogod a következő lépést és nem nyúlhatsz mellé.

Bak (12.22. – 01.20.)

Hétfőn újra optimistán látod a világot, minden lehetőségre és munkára pozitívan tekintesz. Eljött az idő, hogy komolyan megtervezd a jövődet, de legalábbis az év hátralévő részét. Mit szeretnél még elérni idén? Mik a céljaid jövőre? Ne habozz, most minden a kezedre játszik!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Hétfőn olyan hatékony és precíz munkát végzel, ami talán még téged is meglep. Egyébként is szorgalmas vagy, de ma minden akadályt könnyedén legyűrsz és összeszedetten oldod meg a problémákat. Gyorsan haladsz a munkával, mert semmi nem tereli el a figyelmedet.

Halak (02.20. – 03.20.)

Hétfő ellenére egy remek napnak nézel elébe. Valaki nagyon figyel rád, issza a szavaidat, ami most nagyon jól jön, mert valóban azt mondod, amire gondolsz. Ez az ember talán a barátod vagy az lesz, de az is előfordulhat, hogy később szorosabb kapcsolatba kerültök egymással.

Ezek is érdekelhetnek