2022 május 25 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. november 24. (2020.11.24.) - Egy bosszantó kedd

Napi horoszkóp 2020. november 24. (2020.11.24.) – Egy bosszantó kedd

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Kedden bizony rendkívül szokatlan kommunikációs helyzetekbe keveredhetsz. Sok az elvárás, neked pedig helyt kell állnod. Ha van rá lehetőség, akkor mindenképpen kérj gondolkodási időt. Fontos, hogy tisztán láss mindent és alaposan átgondold a következő lépést.

Bika (04.21. – 05.21)

A mai nap az óvatosságról és a visszafogottságról szól. A legváratlanabb pillanatban kelhet ki valaki magából, erre pedig nem lehet felkészülni. Jobban tennéd, ha meg sem szólalnál, csak kívülről szemléld az eseményeket és vond le a tanulságokat.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Kedden váratlan helyzetek elé állíthat a sors. Persze ezekre nem készülhetsz fel, így felbolydulhat az egész életed. Lehet, hogy régi ismerős bukkan fel, de ennek a találkozásnak nagy szerepe lesz a jövőben. Lezárhatsz bizonyos dolgokat vagy éppen ez lehet valami új kezdete.

Rák (06.22. – 07.22.)

Kedden sok lesz a vita és nagy lesz a feszültség, de szerencsére neked ezekben nem kell részt venned. Csak nézelődj, járj nyitott füllel és semmi pénzért ne lépj közbe! Sok lesz a tanulság, amiből majd később profitálhatsz, úgyhogy csak kövesd az eseményeket.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Kedden bizony az lenne a legokosabb döntés, ha meg sem szólalnál. Nem jöhetsz ki jól egyetlen vitából sem, így nem is érdemes belemerülnöd egybe sem. Koncentrálj a saját feladataidra, de előtte állíts fel egy sorrendet, így időben elkészülsz mindennel.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Kedden csak a munkádra koncentrálj, utána pedig menj haza. Eszedbe se jusson vásárolni, mert hajlamos leszel több pénzt költeni a kelleténél. A mai nap csak nyerhetsz, de csak akkor, ha így teszel. Ha mindenképpen be kell vásárolnod, akkor légy tudatos és ne ess kísértésbe!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Kedden a váratlan helyzetek napja lesz, így nagyon oda kell figyelned minden lépésedre. Akár vezetsz, akár gyalog indulsz útnak türelmesnek kell lenned. A rohanást felejtsd el, ha esetleg késésben vagy, akkor már ne is siess, mert jobb később odaérni, mint soha.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Kedden a családod és a munkád is feszültséget okoz benned. Sok lesz a vita, éppen ezért neked kell türelmesnek, tapintatosnak és higgadtnak lenned. Ugyanakkor ne kapkodj semmivel, mert annak nem lesz jó vége. Mindent a maga idejében és légy alapos.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Kedden fantasztikus ötleteid támadnak, sőt, sok támogatód is akad. Sziporkázol a munkahelyeden és a családi problémákat is gyorsan meg tudod oldani. Kétségtelenül te leszel a nap nyertese, ha minden megjegyzést elengedsz a füled mellett.

Bak (12.22. – 01.20.)

Kedden hibát hibára halmozhatsz, ha nem vagy képes odafigyelni és kapkodsz. Csak magaddal tolsz ki, hiszen mindent kezdhetsz majd elölről. Minden, hogy otthon vagy a munkahelyeden vagy, a sietség ne menjen a minőség kárára. Dolgozz lassabban és ellenőrizz le mindent, akkor nem lehet baj.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Kedden nem kell feltétlenül a saját álláspontodhoz ragaszkodnod, ugyanis ezzel csak ellenségeket szerezhetsz magadnak. Meg kell őrizned a nyugalmad és elő kell venned az empatikus képességedet is. El kell engedned a bántó megjegyzéseket a füled mellett, különben nagyon hosszú lesz ez a nap.

Halak (02.20. – 03.20.)

Kedden semmi nem állíthat meg, pörögsz, mint a ringlis. Azonban ne légy hanyag, mert minden a visszájára sülhet el. Döntéseket ma semmiképpen ne hozz, várj néhány napot, míg kitisztul előtted a kép. Sok kihívás vár rád, amit nem lesz könnyű teljesíteni, de, ha összeszedett leszel, akkor menni fog.

Ezek is érdekelhetnek