2022 augusztus 19 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. november 25. (2020.11.25.) - Egy pozitív szerda

Napi horoszkóp 2020. november 25. (2020.11.25.) – Egy pozitív szerda

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szerdán izgalmas beszélgetések elé nézel. Akár össze is futhatsz valakivel a múltadból és ez a találkozás nagy hatással lesz rád. Feltörnek belőled az érzelmek és emlékek, sőt, a szíved is megdobban. Beszélgessetek elmélyülten, sok mindent tisztázhattok, most új lappal kezdhettek bele ebbe a kapcsolatba.

Bika (04.21. – 05.21)

Szerdán nem leszel a topon, egy kissé fásultnak érzed magad. Környezetedben mindenkinek jobb a hangulata, mint neked, ezért még inkább rossz kedvű leszel. Néha nem árt lassítani egy kicsit, te pedig most egy ilyen időszakban vagy. Holnap már fordul a kocka és te is jó kedvre derülsz.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Te olyan ember vagy, aki ragaszkodik a megszokotthoz és szereted a kiszámíthatóságot. Most azonban vágysz az újdonságra és ezt pont jókor teszed, hiszen a változás szele már itt van a nyakadon. Ma akár meg is ismerkedsz valakivel és kezedbe veheted az irányítást.

Rák (06.22. – 07.22.)

A szerda valamilyen pénzügyi dologban hozhat változást, talán egy új lehetőséget kínál neked a sors. Ugyanakkor az is megeshet, hogy ellenőrzöd anyagi helyzeted és rájössz, hogy nem is olyan rossz a helyzet, mint azt eredetileg gondoltad. Bárhogy lesz, ebből most nem jöhetsz ki rosszul.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szerdán minden korábbi félreértést rendezhetsz, hiszen ezúttal van kedved a beszélgetéshez. A munkahelyeden éppen ezért nem leszel szívesen, inkább szeretteiddel beszélgetnél és velük töltenéd a mai napot. Bőven van megbeszélni valótok, sőt, előre is tervezhettek egy kicsit. Jó nap lesz a mai, ebben biztos lehetsz.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A mai nap váratlan eseménnyel szolgál számodra. Lehet, hogy nem leszel boldog tőle, sőt, bosszanthat is egy kicsit, de ennek ellenére rendkívül fontos dologgal szembesülsz. Könnyen lehet, hogy búcsút kell venned valakitől, mert már nem olyan kapcsolatotok, mint régen, de az is előfordulhat, hogy csak néhány ruhadarab vagy bútor lecserélése mellett döntesz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szerdán egy pillanatig sem fogsz unatkozni, ugyanis rendkívül izgalmas nap elé nézel. Olyan dolgok történnek veled, amilyenekre nem számítasz, de abban az esetben, ha nyitott leszel az eseményekre akkor minden rendben lesz. Élj meg minden pillanatot!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Különleges fordulattal számolhatsz ma a munkahelyeden. Minden lehetőségre nyitottnak kell lenned és nem is kell sokat gondolkodnod azon, elfogadd-e az élet kínálta ajánlatokat. A nehézségeknek hamarosan vége lesz és az új kezdet következik, amit ki kell használnod.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A szerda nagyon jó napnak ígérkezik, ugyanis a párod egy kissé furcsán viselkedik. Semmi baj nincs, ne agyald túl a dolgot, mert valószínűleg valamilyen meglepetéssel készül. Még akkor is nyitottnak kell lenned, ha elsőre hajmeresztőnek tűnik, amivel előrukkol. Csak jót akar neked, így nincs más dolgod, mint élvezni a vele töltött időt.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma egy kicsit úgy érzed, az életed egysíkú, soha semmi nem történik veled. Ha egy kicsit lassítanál, akkor lenne időd magadra és nem lennél egyedül. Ha teheted, vegyél ki egy szabadnapot vagy legalább délutánra beszélj meg egy találkozót legjobb barátoddal, aki úgy ismer téged, mint a tenyerét. Ha kibeszéled magadból a dolgokat, máris sokkal jobban leszel.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szerdán nem érdemes előre tervezned, mert ez most csak falra hányt borsó lenne. Valami úgyis felborítja a napod, de aggodalomra semmi okod, ugyanis ez a változás csakis pozitív lehet. Nem véletlen, hogy nem a terveid szerint alakulnak a dolgok. Bíznod kell magadban és akkor minden jól alakul.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szerdán nem fogsz unatkozni, ez egy lehetőségekkel teli nap lesz. Még akkor is, ha nem lépsz most azonnal, mivel bőven lesz mit átgondolnod. Lehet ez munka vagy magánéleti pozitívum, a lényeg, hogy bár nem kell elkapkodnod semmit, azért ne is maradj le semmiről.

Ezek is érdekelhetnek