2022 május 24 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. november 27. (2020.11.27.) - Nem egy könnyű péntek

Napi horoszkóp 2020. november 27. (2020.11.27.) – Nem egy könnyű péntek

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Pénteken ügyelned kell arra, hogy ne menj bele semmilyen vitába, mert te kerülsz ki vesztesen belőle. Délután találkozhatsz egy barátoddal, akit rég nem láttál. Hosszúra nyúlik az este is, de nem bánod, hisz holnap nem kell dolgoznod.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma van a hét utolsó munkanapja, legalábbis számodra. Ne hagyd, hogy bárki is elrontsa jó kedved. Hosszú napnak ígérkezik a mai, de aggodalomra nincs ok, mert csapatban nem kell maradnotok. Dolgozzatok össze, ma ez lehet a legjobb megoldás.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Minden álmod megvalósulhat, ha ma végre nemcsak tervezel, hanem cselekszel is. Semmi nem állhat az utadba, ha magabiztos leszel. Előléptetés is lehet a vége, ha odaállsz főnököd elé és megosztod vele elképzeléseidet. Ne habozz tovább!

Rák (06.22. – 07.22.)

Annak ellenére, hogy péntek van, tele vagy energiával, így a mai napod senki sem ronthatja el. Nehézségek támadnak a munkahelyeden, de rövid időn belül elhárítod az akadályokat. Mindenki hálás lesz neked ezért. Bár kijárási tilalom van, de munka után még megihattok egy kávét vagy pohár sört a kollégáiddal, megérdemlitek.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Pénteken valakivel meg akarod osztani érzéseidet, de az illető nagyon elfoglalt, egyáltalán nem figyel rád. Valaki azonban, akitől nem is várnád, érdeklődést mutat irántad és szívesen meghallgat majd. Az már csak rajtad múlik, hogy adsz-e neki egy esélyt vagy sem.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Pénteken meg kell tenned valamit, ami nagyon nehezedre esik. Más választásod azonban nem lesz, eljött az idő. Érkezhet egy fontos üzeneted is, amely viszont nagy örömmel fog eltölteni. Változatos lesz a mai nap, de képes leszel a helyén kezelni a dolgokat. Este lazíts egy kicsit, rád fér egy ilyen nehéz hét után.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma valaki szembe fordul veled, még az is lehet, hogy megfenyeget. Nem kell túl komolyan venned, ugyanis csak valamiért nagyon ideges. Ha megpróbálsz vele egy baráti beszélgetést lefolytatni, még jól is elsülhet. Visszatámadni azonban felesleges, csak olaj lesz a tűzre.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Pénteken nagyon kreatív leszel, mindenki örömmel dolgozik veled. Hamarabb le is léphetsz munkahelyedről, ezzel pedig alkalmad nyílik a pihenésre. Sajnos most bulizni nem lehet, de máshogy is kiengedhető a fáradt gőz és a stressz. Hajrá, ne fogd vissza magad!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Pénteken valaki nagy örömöt okoz majd neked. Rég vártál valamire, aminek most eljött az ideje. Légy egy kicsit nyitottabb a dolgokra, nem fogod megbánni. Ha valakivel megbeszélnéd a történteket, akkor ne habozz áthívni egy barátodat, ő kitűnő tanáccsal fog ellátni téged.

Bak (12.22. – 01.20.)

Pénteken kaphatsz egy kiváló lehetőséget a tovább lépésre. Persze mindenben megvan a kockázat, de ha nem vállalod, akkor csak egy helyben toporogsz. Megéri ez neked? Nem hiszem! Mérlegelj mindent, amit szükségesnek tartasz, ezt követően jó döntést hozol majd.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A mai napon elkerülheted a munkahelyi feszültséget, ha mindenkit türelmesen meghallgatsz. Nem biztos, hogy mindig az a jó, amit te gondolsz. Vannak még rajtad kívül is emberek, akiknek vannak jó ötletei. Inkább fogjatok össze, így sikerrel zárhatjátok a napot és persze a hetet.

Halak (02.20. – 03.20.)

Pénteken igyekezz minél hamarabb lelépni a munkából és csinálni valami újat, amit eddig sosem tettél. Nem kell nagy dologra gondolni, a cél az, hogy kiszakadj egy kicsit megszokott környezetedből. Jobban fogod magad érezni, ha változtatsz egy kicsit hozzáállásodon.

Ezek is érdekelhetnek