2022 november 26 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. november 28. (2020.11.28.) - Egy jó szombat

Napi horoszkóp 2020. november 28. (2020.11.28.) – Egy jó szombat

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szombat van és akad még egy kevés munka, amit el kell végezned. Gyorsan elkészülhetsz vele, ezután pedig már csak a családod lesz a középpontban. Hideg van ugyan, de ennek ellenére tervezhettek egy közös programot. Jól fogjátok érezni magatokat együtt.

Bika (04.21. – 05.21)

Feszült hangulatban ébredsz, pedig nincs miért aggódnod. Párod kiváló programot tervezett mára, ne állj ellent neki. Sokáig készült, hogy meglepjen téged, nem utasíthatod vissza. Bárhova mentek, a szabályokról ne feledkezettek meg és érjetek haza még este nyolc előtt, ha nem akartok büntetést fizetni.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szombaton egy kicsit nyugtalan és szétszórt leszel. Ennek ellenére azonban nagyon jól érzed magad, mert pároddal töltheted a napot, ami nagyon ritkán fordul elő. Ugyan hideg van odakint, de egy romantikus sétának ez nem lehet akadálya.

Rák (06.22. – 07.22.)

A nyugalom árasztja el lelked. Nem kell dolgoznod, nincs szükséged semmi másra, csak a barátaid és a családod társaságára. Mindez könnyen megvalósítható, hisz ma már szinte nem létezik távolság. Egy telefonhívás sem kerül sokba, ha valaki olyannal szeretnél beszélni, aki épp messze van.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Nem fogod megbánni, ha nem dolgozol ma is. Szombat van, így ha teheted, felejtsd el a munkát. Párod különleges meglepetéssel készül, ne utasítsd vissza, mert azzal nagyon elszomorítanád. Fantasztikusan fogjátok érezni magatokat, csak hagyd a dolgokat a maguk útján haladni.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma egy kicsit még dolgoznod kell, de gyorsan túleshetsz rajta. Komoly terveid a mai napra, amiket meg is valósíthatsz. Párod és családod boldog lesz, hogy velük leszel végre, hisz hiányolnak téged. Te is tudod, hogy a munka sok idődet emészti fel, ezért mindenkit boldoggá teszel vele, hogy csak rájuk koncentrálsz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Igazán élvezed a napot, amikor semmi dolgod. Nos, a mai pont ilyen lesz. Pároddal azt tehetitek, amihez csak kedved van. Ritka az ilyen nap, használd ki minden pillanatát. Menjetek, sétáljatok vagy kiránduljatok a szabadban, jót fog tenni a friss levegő. De öltözzetek rétegesen, mert változékony idő lesz.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Nagyon jól indul számodra a nap. A hétvégi program megkezdődik, minden a tervek szerint alakul. Barátaid vagy családtagjaid alig várták, hogy találkozzanak veled. Kellemes napot tölthettek együtt, a vasárnapot pedig szánd arra, hogy végre kettesben légy a pároddal, hisz neki is hiányzol.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma a szerencsés találkozások napja lesz. Minden ember okkal lép be az életedbe, ezt pontosan tudod te is. Szóval, most kezeld okosan a helyzetet, ugyanis a későbbiekben hasznot húzhatsz majd belőle. Már csak a megfelelő alkalmat kell kivárnod.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma minden feszültség oldódni látszik. Párod is sokkal kedvesebb hozzád, mint az elmúlt napokban. Mindketten belátjátok, hogy nincs értelme megsértődni és duzzogni. Sokkal jobb, ha békében töltitek el az időt egymással.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ha dolgozol ma is, akkor a türelmed ugyan próbára tehetik kollégáid, de így sem lesz okod panaszra. Nagyon rugalmas vagy és egyáltalán nem érdekel, hogy mit művelnek körülötted. Te csak végezd a munkád a megszokott módon, így még idejében hazaérhetsz és készíthetsz egy finom vacsorát párodnak.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma korán kezded a napot, de jó okod van rá, ugyanis van egy kis teendőd a ház körül. Még mielőtt a többiek felébrednek, be is szeretnéd fejezni. Ha ez mégsem sikerül, biztosan segítenek neked, így a nap hátralévő részét együtt tölthetitek majd.

Ezek is érdekelhetnek