2022 november 28 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. november 30. (2020.11.30.) - A változások küszöbén

Napi horoszkóp 2020. november 30. (2020.11.30.) – A változások küszöbén

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Sok és nehéz feladat vár rád hétfőn a munkahelyeden. Ez azonban csak a kezdet. Az év végének közeledtével egyre nagyobb lesz a teher a válladon. A jó hír azonban az, hogy lesz elég energiád és kreativitásod ezek megoldására. A helyzeted mostantól egyre jobb lesz, munkád gyümölcse pedig beérni látszik.

Bika (04.21. – 05.21)

Hétfőn változtatnod kell a hozzáállásodon, mert a főnököd olyan munkát bíz rád, amelyhez egyáltalán nem fűlik majd a fogad. Kommentár nélkül tégy eleget kérésének, hisz bár nem szereted, ha megmondják, mit csinálj, jó munkaerő vagy és ezt ő is pontosan tudja. Nem véletlen, hogy neked szánta ezt a feladatot.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A hétvége ugyan feltöltötte a lelkedet, de ennek ellenére mégis fáradtnak érzed magad. A munkahelyi gondok eddig leszívták energiádat, de ez a holnapi nappal megváltozik. Hamarosan véget ér ez a negatív időszak, mivel mindenki magára fog figyelni, nem a többiekre. Tégy te is így és semmi gondod nem lesz.

Rák (06.22. – 07.22.)

Hétfőn már leginkább azt szeretnéd, ha péntek lenne, pedig szinte még fel sem ébredtél. Sok türelemre lesz szükséged ezen a héten, de abban az esetben, ha már ma kikelsz magadból, még nehezebb dolgod lesz. Igyekezz higgadt maradni, mert csak akkor láthatod tisztán a dolgokat. Ami a legfőbb, hogy ne ítélkezz, mert nem ismered az érem mindkét oldalát.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Hétfőn könnyen vitába keveredhetsz valakivel, de csak rajtad múlik, meddig fajul el a dolog. Felesleges olyan vitába belefognod, amelynek holnap semmilyen jelentősége nem lesz. Figyelj csak magadra és koncentrálj a munkádra, így hamar véget ér ez nem túl egyszerű nap.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Már a hét első napján könnyen elveszítheted a türelmed. Jól tennéd, ha a bosszantó helyzetekből kimaradnál, vagy elszámolnál tízig, mielőtt megszólalsz. Kicsit idegesebb vagy a kelleténél, de már csak a mai nap lesz ennyire feszült számodra. Holnaptól fellélegezhetsz és újra nyugalom költözik a lelkedbe.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Hétfőn különösen fontos, hogy mindig érthetően fogalmazz. Ellenkező esetben félreérthetnek, amelyből hatalmas konfliktus alakulhat ki. Nem kellene már ma elrontanod az egész hetet. Fordulatos lesz ugyan a hét első napja, de nem a munkahelyeden. Kellemes meglepetésben lesz részed otthon.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ahhoz képest, hogy hétfő van, a mai napod rendkívül jól alakul. Neked kell egy kicsit engedékenyebbnek lenned a szokásosnál. Csak bólogass, adj igazat kollégáidnak, nem érdemes belefolynod semmilyen vitás szituációba. Te végezd úgy a munkád, ahogy eddig, ma semmi más teendőd nem lesz.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Hétfőn váratlan dolgok történhetnek veled, de az is lehet, hogy csak nem érted, hogy ki mit vár el tőled. Aggodalomra azonban nincs okod, csak a mai nap lesz ilyen fordulatos. Hagyd a dolgokat a maguk rendjében haladni, így könnyen túlélheted ezt a munkanapot.

Bak (12.22. – 01.20.)

Hétfőn egyáltalán nem kell meglepődnöd azon, ha bizonyos dolgok nem úgy sikerülnek, ahogy azt te szeretnéd. Egy-két napra megváltozik az életed, de sajnos nem szerencsés irányban. Ha teheted, semmilyen nagy dologba ne kezdj majd bele ezalatt az idő alatt. Ne aggódj, nem kell sokat várnod és újra fellélegezhetsz majd.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Nyugalmasan indul számodra a hét és persze ezzel a mai nap is. Még mindig a hétvégén érzed magad, pedig most már magadhoz kellene térned és munkádra koncentrálnod. Ábrándozni otthon is ráérsz majd, hisz sok mindent meg szeretnél változtatni az életedben. Lesz időd pontosan átgondolni mindent.

Halak (02.20. – 03.20.)

Már napok óta úgy érzed, hogy történni fog valami. Nos, nem tévedtél. Siettetni azonban nem érdemes a változásokat, mert nem az elvárt eredmény hozzák majd. Ma először is el kell fogadnod, hogy még egy kicsit várnod kell, hiába szeretnéd már tudni, mi is az a nagy fordulat, amely bekövetkezik az életedben.

Ezek is érdekelhetnek