2023 június 8 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. november 4. (2020.11.04.) - Egy pörgős szerda

Napi horoszkóp 2020. november 4. (2020.11.04.) – Egy pörgős szerda

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Rengeteg energiát fektettél az elmúlt időszakban abba, hogy megold mindenki problémáját. Eljött a nap, amikor a saját ügyeiddel kell foglalkoznod, mert mások miatt elmaradtál egy-két fontos dologgal is. A mai nap alkalmas arra, hogy behozd a lemaradásod, sőt még a pihenésre is marad időd.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

A mai napon felszínre törhetnek indulataid, de arra nagyon vigyázz, hogy ne azon vezesd le a feszültséget, aki egyáltalán nem érdemli meg. Inkább próbálj megnyugodni és higgadtan megosztani gondjaidat másokkal. Ne viselkedj úgy, mint egy óvodás, felnőtt ember vagy!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Ma idejét érzed annak, hogy valakinek, aki nagyon fontos számodra elmondd érzéseidet és terveidet. De azt nem gondoltad volna, hogy egyáltalán nem vagytok egy hullámhosszon. Azért nem kell mindjárt feladni és lemondani róla, próbáljatok közös nevezőre jutni. Ha végképp nem megy, akkor tényleg el kell engednetek egymás kezét.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Szerdán többet kell dolgoznod, mint eddig bármikor. Nagyon meg vagy csúszva a munkáddal, bár ez nem a te hibád. Próbálj meg segítséget kérni, mert különben a munkahelyeden éjszakázhatsz. Otthon ma már semmi teendő nem vár, mert családtagjaidat elvégezték helyetted a házimunkát, hogy ezzel is könnyebbé tegyék a dolgodat. Egy finom vacsival megköszönheted nekik a segítséget.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Már megint ugyanaz a lemez. Nincs kedved újra és újra ugyanazokat köröket lefutni kedveseddel. Mindig ugyanazon vitatkoztok, dűlőre azonban sohasem juttok. Pedig ez egyáltalán nem jó ómen. Valakinek engednie kellene, különben nincs értelme az egésznek. Légy te, aki ma ezt megteszi és várd meg, mi történik. Talán ezzel megtalálod a megoldást, hisz megválni nem akarsz tőle, mert nagyon szereted őt.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Párkapcsolatod megmentése érdekében félre kell tenned sérelmeidet, ahogy szerelmednek is, hisz csakis így juthattok előre. Ha nem léptek időben, már csak a szakítás az, ami biztos lesz. Pedig ezt mindenképpen el szeretnéd kerülni, hisz azt pontosan tudod, hogy szeretitek egymást. A hullámvölgyeknek egyszer vége lesz. Miért ne lehetne az a nap a mai?

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Szerdán hulla fáradtan érsz haza a munkából, de otthon is hatalmas kupi fogad. Nem kell rögtön kiabálnod, kérd meg párodat, hogy segítsen a romok eltakarításában, így mindketten hamarabb ágyba kerülhettek. Másra most nem is vágysz, hisz a rengeteg munka teljesen kimerített téged.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Lassan, de biztosan haladsz terveid megvalósításával. Most már tényleg nem szabad feladnod, mert nincs messze a célegyenes. Meríts még egy kis erőt valahonnan, mert már csak ennyi hiányzik a sikerhez. Ma ebben valaki hatalmas segítségedre lesz és megadja neked az utolsó lökést mindehhez.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Ma egy nagy és őszinte beszélgetés vár rád. Már régóta nagyon félsz valamitől, amiről soha nem beszéltél senkivel. Most viszont úgy érzed, hogy találtál egy embert, aki erre teljesen alkalmas. Teljes mértékben megbízol benne, így végre megnyílhatsz neki. Ezután nemcsak te fogsz megkönnyebbülni, de ő is közelebb fog téged érezni magához.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Szerdán ismét túl sötéten látod a helyzetet, de ha adsz magadnak egy kis időt, akkor rájöhetsz, hogy nincs minden veszve. Átértékeled a dolgokat, így ezek után már nem is leszel olyan kétségbeesett. Ne akarj mindent egyedül megoldani, van, aki segít majd neked.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Ma szedd össze magad végre és állj a sarkadra! Nem kellene elmenekülnöd a problémáid elől, ugyanis azok nem oldódnak meg maguktól, sőt inkább elhatalmasodnak rajtad. Ami pedig még ennél is fontosabb, hogy nem is kell egyedül felülkerekedned rajtuk.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Szerdán meg kell hallgatnod mások véleményét és jelen helyzetben el is kell fogadnod azokat. Nem mindig egyezhet meg mindenki véleménye a tiéddel. Jobb, ha tiszteletben tartod mások gondolatait is, így elkerülheted az esetleges vitákat. A mai nap pedig amúgy is hajlamos vagy bevonzani azokat az embereket, akik rajtad akarják levezetni a feszültséget. Ne hagyd, hogy sikerrel járjanak!

Ezek is érdekelhetnek