2022 december 2 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. november 5. (2020.11.05.) - Kaotikus csütörtök

Napi horoszkóp 2020. november 5. (2020.11.05.) – Kaotikus csütörtök

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Csütörtökön találkoznod kell valakivel, akivel nagyon nem szeretnél. Ne akard mindig elkerülni a kellemetlen helyzeteket, mert nem lehet. Szedd össze minden bátorságod és ess túl rajta. A végén még jól is elsülhetnek a dolgok, csak légy magabiztos.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma nagyon bizonytalan vagy mindenben. Ne kérdőjelezz meg mindent az életedben, mert jó irányba haladsz. Jól alakulnak a terveid, csak legyél egy kicsit türelmes. Nem kell rögtön feladni, ha nincs azonnali eredmény. Alapvetően kitartó vagy és a kemény munka meghozza gyümölcsét, ráadásul nem is sokára.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Az életed egy nagyon fontos szakaszában vagy. Akár elfogadod, akár nem, akkor is változások előtt állsz. Távolítsd el az életedből azt, ami nem működik és engedj utat az újnak. Ha állandóan félsz a változástól, sosem jutsz előbbre. Már ma el is kezdheted, ne halogasd a dolgot.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ha úgy érzed változtatnod kell valamin, akkor eljött a te időd. Arra viszont nagyon vigyázz, hogy ne ess csöbörből vödörbe. Ez pedig csak úgy lehetséges, ha következetes maradsz. Nem biztos, hogy mindig az új a legjobb, ezt ne feledd.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Kaotikus nap lehet a mai, de nem kell kétségbe esned. Szedd össze gondolataidat és persze kollégáidat, együtt rendet csinálhattok a káoszból. Otthon ma már ne fogj bele semmibe, inkább rendelj valamit vacsorára és korán bújj ágyba, mert a holnapi nap sem lesz egyszerű.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Csütörtökön tele vagy energiával, de hatalmas káosz vár a munkahelyeden. El sem tudod képzelni, hogy a kollégáid mit műveltek kora reggel, de az biztos, hogy neked kell helyre hozni azt. Igyál egy erős kávét és láss neki. Menni fog!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma egy váratlan esemény boríthatja fel a napod. Azonban ez egyáltalán nem kellemetlen számodra, mert nagyon rég arra vársz, hogy ez a valaki megszólítson. Ne légy túl rámenős, várd meg, míg ő hív el egy romantikus, ismerkedős vacsorára. Már nem kell sokáig kibírnod.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Csütörtökön nagyon oda kell figyelned feladataidra, mert valaki egész nap zavarni fog. Ha teheted, menj haza és onnan dolgozz, ha pedig nem, akkor keress egy olyan helyet, ahol senki sem lát. Este egy kellemes vacsorán megbeszélheted pároddal vagy a legjobb barátoddal a mai nap történéseit.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Úgy érzed, hogy a mai nap és a feladatok meghaladják képességeidet. Ez azonban nem így van. Ne engedd, hogy fáradtságod és valaki rosszindulata befolyásoljon. Te csak végezd a munkád, ahogy mindig, hisz főnököd elégedett veled, nincs miért aggódnod.

Bak (12.22. – 01.20.)

A mai napon valaki egy jó ajánlattal kecsegtet, de ne ugorj bele az újba azonnal, mert lehet, hogy az illető csapdát állított neked. Igyekezz munkád befejezésével és siess haza, hogy nyugodt körülmények között átgondolhass mindent. Holnapra már tisztán fogod látni a dolgokat.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Csütörtökön nagyon pontosan és gyorsan végzed a munkád és ez valakinek nagyon nem tetszik. Ha teheted vonulj félre, mert különben egész nap hátráltatni fognak. Hazafelé vásárolj be és főzz egy finom vacsorát, párod örülni fog neki, az étkezés alatt pedig megbeszélhetitek a ma történteket.

Halak (02.20. – 03.20.)

Csütörtökön valaki szándékosan ellent mond neked és kritizálja munkádat. Valamiért ki akar hozni a sodrodból. Jobb csírájában elfojtani a dolgokat, állj a sarkadra és tedd helyre az illetőt, mert semmi oka rá, hogy téged bosszantson, ezzel pedig hátráltasson a munkádban. Nyugodt körülmények között beszélj vele, így nem szúr szemet a dolog főnöködnek.

Ezek is érdekelhetnek