2022 május 22 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. október 10. - 2020.10.10. - Egy jó szombat

Napi horoszkóp 2020. október 10. – 2020.10.10. – Egy jó szombat

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szombaton még mások munkáját is képes vagy elvégezni, de ne tedd. Könnyedén felidegesítheted magad, ha rájössz, ez most nem is megy olyan könnyen. Ha pedig dühös vagy, tudjuk, mi következik. Csak a saját feladataiddal légy elfoglalva, akkor időben végezhetsz. A többiek megoldják majd maguk.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma rólad mintázták a nyugalom szobrát, vidám, elégedett és kiegyensúlyozott vagy. Még az sem zavar, ha ma is dolgoznod kell. Mindegy, hogy a munkahelyeden vagy otthon tevékenykedsz, hatékonyan fogsz haladni. A jövő hét új lehetőségeket tartogat majd a számodra.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Nem feltétlenül bánod, ha ma dolgoznod kell, mert van mit befejezned. Gördülékenyen megy majd a munka, így ideje korán otthon lehetsz, ami kifejezetten feldobja a hangulatod. Délután nyugodtan pihenhetsz. Szükség is lesz rá, mert a következő hét sem túl egyszerű menet.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szombaton nagyon nyugtalan leszel, főleg akkor, ha számodra ez a nap szintén munkanap. Az idő sürget, mert úgy érzed még ma is túlóráznod kell annak érdekében, hogy hétfőn ne lemaradással kezd a napot. Koncentrálj, akkor mindennel időben végezni fogsz.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Amennyiben neked ma is munkanap van, nem leszel túl boldog. Többek között azért, mert csak a vasárnap marad pihenőnapnak, másrészt pedig azért, mert úgy érzed, ma sosem végzel. Ez persze nem így lesz, de ha van lehetőséged segítséget kérni, akkor tedd meg. Nem fogod megbánni, mert így időben otthon lehetsz.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ha szombaton még dolgoznod kell, nem lesz okod aggodalomra, mert gördülékenyen fogsz haladni. Az elmúlt napokban felhalmozott lemaradást is könnyedén behozhatod, megkönnyítve ezzel a hétfői munkanapodat. Este meg is jutalmazhatod magad, megérdemled a dicséretet.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szombaton lesz időd előre tervezni a jövő hetet. Persze ne ezzel töltsd az egész napot. Ha ma nem kell csinálnod semmit, akkor csak lazíts, így a vasárnapot aktívabban töltheted. Bár lehet ez éppen fordítva, most még az időjárás sem jelenthet akadályt számodra. Bár hidegebb lett, a friss levegőre akkor is szükség van.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma aztán egyáltalán nem zavar, hogy dolgoznod kell. Mindegy, hogy otthon szeded rendbe a lakást vagy a munkahelyeden kell helytállnod, nincsenek előtted akadályok. Ne is lógasd ma a lábad, mert most kihozhatod magadból a legtöbbet.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ne bosszankodj azon, ha ma is dolgoznod kell, mert kihozhatod magadból a legtöbbet. Ha szabadságon vagy, akkor tényleg a tiéd lehet a mai nap, mert azt csinálhatsz, amit csak akarsz. Az időjárásra és a vírushelyzetre is légy tekintettel, hiszen az egészséged a legfontosabb.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szombaton sem hagynak cserben a megérzéseid. Érzed, hogy valami készülődik, de emiatt nem kellene túl feszültnek lenned, mert mindenkit azzá teszel körülötted. Nyugodj meg és várj türelmesen, már nem kell sokáig kétségek között lenned.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A szombat a tervezés napja lesz számodra. Érdemes átgondolnod a dolgaidat, hiszen már október van. Tervek, pénzügyek, ma mindent számba kell venned, hogy minden lehetőséget ki tudj majd használni. Persze ne ezzel töltsd az egész napot, hisz nehéz héten vagy túl, pihenned is kell.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ha ma is dolgoznod kell, akkor egyáltalán nem vagy feldobva. Ennek ellenére termékeny nap elé nézel és éppen itt az ideje, hogy élj a kínálkozó lehetőségekkel. Bármilyen céljaid vannak, ma nagyot léphetsz előre a megvalósítás felé. Ne hagyd ki!

Ezek is érdekelhetnek