2023 március 27 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. október 11. - 2020.10.11. - Furcsa egy vasárnap

Napi horoszkóp 2020. október 11. – 2020.10.11. – Furcsa egy vasárnap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Ma már nem vár olyan örömteli nap, mint a héten, de panaszra így sem lehet okod. Pihenhetsz, tehetsz, amit akarsz, de ne fecsegj feleslegesen, mert olyan mondatok is kicsúszhatnak a szádon, amiknek egyáltalán nem kellene. Ne vitatkozz ma a pároddal, mert megelégelheti a dolgot.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Vasárnap különösen jól érzed magad, mert minden vitás szituációból kimaradsz. Ma a szerelem és a szerencse is rád mosolyoghat, így jó, ha nyitott vagy minden téren. Arra azonban figyelned kell, hogy ne siesd el a dolgokat, mert épp az ellenkező hatást fogod elérni ezzel.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Vasárnap minden problémát képes leszel megoldani, éppen úgy, ahogy a hét közepén tetted. Kapcsolataidat rendbe teheted. Lehet, hogy valamelyik megszakad, de egy másik biztosan megerősödik. Nincs mit megbánnod, így teszel a legjobban, ha pontot teszel a dolgok végére.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Vasárnap tisztán látod majd mindazt, amit eddig nem. Objektíven közelítheted meg a többieket és minden mást is. Magadban gondolj át mindent, most fontos felfedezést tehetsz. Ha pedig ez megtörténik, akkor már egyenes az út terveid megvalósítása felé.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Vasárnap jó hangulatban ébredsz, ám óvatosnak kell lenned, ha mész valahova. Mindegy, milyen közlekedési eszközt választasz, nagyon körültekintőnek kell lenned. Figyelmetlenséged nagy bajt okozhat, ezt pedig jobb elkerülni.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Vasárnap légy visszafogott, főleg, ha a családod körében töltöd. Semmi szükség arra, hogy veszekedés robbanjon ki köztetek, hiszen nem azért vagytok otthon mindannyian. Inkább vonulj félre egy kicsit, higgadj le és válasszatok közösen valamilyen programot. Hidd el, jól szórakoztok majd.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Nagyon jó kedved lesz vasárnap, a héten még talán nem is volt ilyen. Egy esetleges rossz időjárás sem szegheti kedved, mert a szükséged van a friss levegőre. Menj és sétálj akár az esőben is, sokkal üdébbnek érzed majd magad utána.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

A vasárnap csakis a pihenésre való. Legalábbis neked. Nehéz héten vagy túl és ha ma sem lazítasz, akkor jövő héten ki fogsz készülni. Sok feladat vár rád, nem teheted meg, hogy felhalmozd magad előtt, mert akkor ez egy végtelen körforgás lesz. Élvezd a mai napot és pihenj. Mára ennyi a dolgod.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Vasárnap összefuthatsz valakivel, akivel nagyon nem szerettél volna. Ha van rá lehetőséged, akkor az utolsó pillanatban még elkerülheted az illetőt, ha úgy teszel, mint aki észre sem veszi őt. Ha kell, jó színész tudsz lenni, ezt pedig most ki is kell használnod.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Vasárnap az időjárástól függetlenül válassz szabadtéri programot. Jó a hangulatod, így senki nem állíthat meg abban, hogy jól érezd magad. Ha mindezt nem egyedül tennéd, akkor hívj magaddal, akit csak akarsz, ez a nap úgy alakul, ahogy te szeretnéd.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Vasárnap próbára tehetik a türelmed, de engedj nekik. Senki nem bizonytalaníthat el, ez a te napod. Nem kell foglalkoznod senkivel, csakis magaddal. Akkor valóban olyan napod lehet, amit szerettél volna. Mindegy, milyen kikapcsolódást választasz, a lényeg, hogy örömöt okozzon.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Ma nem feltétlenül akarsz otthon ücsörögni, ami érthető is, hiszen kemény volt számodra ez a hét. Nem baj, ha kiszakadsz egy kicsit a hétköznapokból, éppen ezért csak olyan tevékenységet válassz, ami örömöt okoz számodra. Vasárnap csak magaddal kell törődnöd, senki mással.

Ezek is érdekelhetnek