2022 december 4 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. október 13. - 2020.10.13. - Az ellentmondások napja

Napi horoszkóp 2020. október 13. – 2020.10.13. – Az ellentmondások napja

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Kedden sok a munkát, de párod igényt tart a segítségedre a házban és körülötte is. Ne utasítsd el a segítséget, mert egyrészt megérdemli, másrészt pedig könnyen sértődés és vita lehet belőle. Készíts egy fontossági sorrendet teendőidről, akkor sehol sem fogsz elúszni és minden kérésnek eleget tehetsz.

Bika (04.21. – 05.21)

Kedden különös figyelmet kell fordítanod környezetedre. Kik vannak körülötted? Kikkel barátkozol? És így tovább. Rá fogsz jönni, kivel érdemes fenntartanod a kapcsolatot és ki az, akitől örökre búcsút kell venned. Jó emberismerő vagy, amit a mai napon kifejezetten kihasználhatsz.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Kedden jó napod lesz, mert pontosan tisztában vagy azzal, hogy mire vagy képes és miben vagy a legerősebb. Senkinek nem kell bizonyítanod, hiszen a munkád magáért beszél. Minden rosszalló megjegyzést engedj el a füled mellett, mert csak provokálni akarnak velük.

Rák (06.22. – 07.22.)

Kedden könnyedén vitás helyzetben találhatod magad, de a lényeg, hogy pártatlannak kell maradnod. Ne fogalmazz véleményt, csak hallgass türelmesen. Diplomatikusnak kell maradnod, ami nehéz lesz, hiszen szókimondó ember vagy, de ma csakis a hallgatás lehet a legjobb barátod.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Kedden nem kell meglepődnöd azért, mert feszült vagy. Ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad az érzés, mert most a kollégáid okozzák ezt. Túl sok a vita és az ellentmondás körülötted, de próbálj kimaradni belőle. Inkább vonulj félre és igyekezz lazítani, persze csak a körülményekhez képest, hiszen a munkádra oda kell figyelned.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Kedden ha dolgozol, ha nem igyekezz legalább délután vagy estefelé a szabadban tartózkodni. Munka közben is nyiss ablakot vagy szellőztesd ki a fejed az ebédidőben. Sok benned a feszültség, de ezt kollégáid állandó vitái okozzák. Holnap már jobb lesz a helyzet, de ma még szükség van a kitartásodra.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Nagy lesz a rivalizálás ma a munkahelyeden, te viszont, mint okos és megfontolt személyiség nem kell, hogy részt vegyél benne. Nem is tehetnéd jobban, minthogy kimaradsz az egészből és csak kívülről szemléled az eseményeket. Holnapra alább hagy a paprikás hangulatod, de ma még ki kell tartanod.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Kedden úgy érezheted, hogy tegnap minden biztos volt, ma viszont már mindenben kételkedsz és azt gondolod, minden teljesen kiszámíthatatlan és kétséges. Most alkalmazkodnod kell a változásokhoz, ehhez pedig nagy szükséged van a rugalmasságodra. Ne ragaszkodj a régi dolgokhoz, mert ezúttal nem éri meg.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Kedden te leszel az, aki kimarad az ellentmondásos és vitás helyzetekből. Persze csakis akkor, ha türelmesen végighallgatsz mindenkit és átgondolod javaslataikat. Hidd el, szolgálnak neked jó ötletekkel, nem kell azonnal elvetned mindet. Légy egy kicsit rugalmasabb, akkor minden rendben lesz.

Bak (12.22. – 01.20.)

Kedden kicsit érzékeny vagy, így könnyen megsértődhetsz, ez pedig vitákhoz vezethet. Tegnap sokkal könnyebb napod volt, de ma akadályok tömkelege gördülhet eléd. Fontos, hogy nyugodtan állj a dolgokhoz és kollégáidhoz, ügyfeleidhez is, különben elkerülhetetlenül rossz napod lesz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Kedden kiváló ötleteid támadnak, ami nagyon jó dolog, de akard azonnal a többiek orrára kötni. Környezeted most nem a legbefogadóbb, így akár vita is kerekedhet beszélgetéseitekből. Túl sok lenne az ellentmondás és kifogás, úgyhogy várj néhány napot, amíg mindannyian nyitottabbak lesznek gondolataidra.

Halak (02.20. – 03.20.)

Kedden nagyon figyelned kell arra, hogyan kommunikálsz. Ma minden beszélgetőpartnered a topon van és nagyon okos, ez pedig inspirálóan hat rád. Ne versenyezni akarj, hanem mutasd meg képességeidet és bizonyítsd be, hogy te is vagy ugyanolyan jó, mint ők. Menni fog, nem kell aggódnod.

Ezek is érdekelhetnek