2022 augusztus 17 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. október 15. - 2020.10.15. - Meglepetést hoz a csütörtök

Napi horoszkóp 2020. október 15. – 2020.10.15. – Meglepetést hoz a csütörtök

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Csütörtökön végre fellégezhetsz, főleg akkor, ha a munkahelyi vagy családi problémák végére pontot tudsz tenni. Amúgy is a munkádra kellene koncentrálnod, mert fontos feladataid vannak. Lehet, hogy valaki váratlanul felhív vagy betoppan hozzád, de ne utasítsd vissza azonnal, az illetőnek ugyanis fontos mondanivalója van.

Bika (04.21. – 05.21)

A csütörtök a váratlan helyzetek napja, amik ezúttal elkerülhetetlenek számodra. Nehezen barátkozol meg ezekkel a dolgokkal, de ez nálad nem újdonság. Ha nem leszel elutasító, akkor be fogod látni, hogy nem is olyan rossz a helyzet, mint gondolod. Nagy kihívás vár rád, de ha megoldod, siker koronázza majd.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Számodra a csütörtök kiegyensúlyozott és vidám nap lesz. Ugyanakkor a legváratlanabb pillanatban valami felboríthatja a napi rutinod. Nem szoktál kétségbe esni az ilyen helyzetektől, most se tedd! Vegyél egy mély levegőt és formáld át a napot, változtass. Hidd el, jól fogsz járni.

Rák (06.22. – 07.22.)

Csütörtökön váratlan dolgok történhetnek veled, de egytől-egyig új tapasztalatokat szerezhetsz belőlük. Néhány ember akár tükröt is tarthat neked, úgyhogy egy-két dolgon érdemes lenne elgondolkodnod. Jó úton haladsz és, ha változtatsz azon, amin kell, akkor a siker sem kerül el.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ha a tegnapi nap nem volt vitamentes, akkor kérj bocsánatot mindenkitől, akit megsérthettél. Átléptél egy bizonyos határt még akkor is, ha neked volt igazad. Nem éri tovább vitatkozni, inkább beszéljetek meg mindent nyugodt körülmények között és ne a munkahelyen. Meló után üljetek be valahova és tegyétek tisztába a dolgokat.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Csütörtökön váratlan kiadás merülhet fel, ami megkeserítheti az egész napod. Rosszkor kapod ezt az információt, hiszen már úgy érezted, egyenesben vagy. Ne ess azonnal kétségbe, ugyanis elég okos és takarékos vagy ahhoz, hogy segítség nélkül megold a problémát. Lehet, hogy most kell megfizetned a tanulópénzt. Sajnos most mást nem tehetsz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mai napon egy kis pénzügyi probléma merülhet fel. Az is lehet, hogy váratlan kiadás keletkezik, de az sem kizárt, hogy kevesebb pénz jön a konyhára, mint amire eredetileg számítottál. Maradj higgadt, mert néhány nap múlva visszakaphatsz vagy nyerhetsz egy kisebb összeget és akkor olyan lesz, mintha semmi nem történt volna.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Csütörtökön már jobb lesz a hangulatod, mint a hét eddigi napjain. Kicsit bizonytalan vagy még, de azt tudnod kell, hogy nem irányíthatsz mindig mindent te. Olykor kiszámíthatatlan helyzetek adódnak, bizony ezekkel tesztel téged az élet. Nemsokára minden jobb lesz, csak éld túl ezt a pár napot.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Csütörtökön az egyik pillanatban jó kedvű, míg a másikban szomorkás leszel. A hangulatingadozás talán az időjárásnak tudható be, úgyhogy nincs min csodálkoznod. A viharfelhők most összegyűltek, de nemsokára felszakadozik a felhőzet, főleg akkor, ha pozitív maradsz.

Bak (12.22. – 01.20.)

Könnyű dolgod lesz, ha túl leszel a délelőttön. Leesik minden teher a válladról és ezáltal hatékony munkát végezhetsz. Az elmúlt napokkal ellentétben visszatér az optimizmusod és a vidámságod, ami már kitart egész héten. Már csak a holnapot kell kibírnod és máris itt a hétvége. Ugye, milyen jó ennek tudatában lenni?

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Teljesen érthető, ha nem tudsz túllépni a tegnapi nap megrázkódtatásain, de túl sok dolog foglalkoztat mostanában. Néhány napig még biztosan így lesz, de meg kell hoznod a döntést és tovább kell lépned. Minden a múlté, már csak a jövőre koncentrálj.

Halak (02.20. – 03.20.)

Csütörtökön váratlan esemény szakíthatja meg a munkahelyi csendet. Nem biztos, hogy élvezni fogod a dolgot, de el kell fogadnod a kialakult helyzetet. A döntés a te kezedben van, de ne hamarkodj el semmit. Jól gondold át, mit szeretnél és mit kell ehhez tenned, aztán jöhet a megvalósítás.

Ezek is érdekelhetnek