2023 március 21 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. október 16. (2020.10.16.) - Érzelmekkel teli péntek

Napi horoszkóp 2020. október 16. (2020.10.16.) – Érzelmekkel teli péntek

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Pénteken fantasztikus lehetőségekre számíthatsz, sőt, te vagy a mai nap legszerencsésebb csillagjegye. Minden a terveid szerint alakul, minden összejön, még az is, ami korábban gondot okozott neked. Számodra nincs lehetetlen és többieknek is nagy segítségére lehetsz. Az estét már a pároddal töltheted és végre romantikus hangulatba kerülhettek.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Pénteken nagy hangsúlyt kell fektetned az egészségedre. Az idő már nagyon csalóka, napsütésben is könnyen megfázhatsz. Munka után vegyél egy forró fürdőt és igyál sok meleg teát, az majd felmelegít. Ebben káoszos vírushelyzetben jobb, ha nem leszel beteg.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Pénteken nagy szükséged lesz a türelmedre, ellenkező esetben ugyanis kritikus helyzetben találhatod magad. Jelen esetben nemcsak a munkádról van szó, hanem ez érintheti a párkapcsolatodat is. Kockára teheted mindkettőt, ha kifordulsz önmagadból. És még valami, ma ne hozz döntéseket!

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Pénteken rendkívül lényeges, hogy kimaradj a feszült helyzetekből és a vitákból. Ma még a jó szándékkal való beleavatkozás sem segít, úgyhogy inkább érvényesítsd a ne szólj szám, nem fáj fejem elvét és csak a saját dolgodra koncentrálj. Ezzel megóvhatod magad a további kellemetlenségektől.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Pénteken végre újra önmagad lehetsz, visszatér a jó kedved. Többen is partnerek lesznek a beszélgetésben, így mindent elmondhatsz, ami foglalkoztat vagy éppen bánt. Hatalmas kő fog leesni a szívedről, főleg, ha megfogadod a javaslatokat, tanácsokat, amelyek ezúttal rendkívül hasznosak lesznek.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Pénteken azt sem tudod, hol áll a fejed és mibe kezd bele elsőként. Nem csak a munkahelyeden látnak el ezer feladattal, de a családod sem hagy nyugtot neked. Nehéz lesz összeegyeztetni a munkát a családdal, de megtalálod a legjobb megoldást. De vigyázz, mit áldozol fel, mert a felesleges áldozatok csak neked ártanak.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Ma rendkívül szerencsés leszel, mert kimaradsz minden kínos szituációból és feszült, vitás helyzetből. Egy szerettednek vagy barátodnak azonban szüksége lesz a segítségedre, tanácsodra. Bár sok a feladatod mára, szakíts időt az illetőre. Ő már azzal is elégedett lesz, ha munka után beültök egy italra valahova és elmondhatja a gondjait. Ma nagyon empatikus leszel és ez most jól fog jönni.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Pénteken mindenben csak a jót szabad látnod. Alkalmazkodónak és rugalmasnak kell lenned, ugyanis csak így nem lehet majd okod panaszra. Minden egyre jobban alakul, ezért őrizd meg az optimizmusod és a hited. El fogod érni a céljaidat, de még egy kevés türelemre szükséged lesz hozzá.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Pénteken ugyan megtalálod a közös hangot, de csak a nőkkel. Furcsa lehet, ha éppen férfiból vagy, de még téged is meglep, mennyire egy hullámhosszon vagytok. Ma őszintén beszélhetsz az érzéseidről és félelmeidről, ugyanis meghallgatásra és megértésre találsz. Több ilyen kolléga vagy barát kellene, nem igaz?

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Pénteken elkerülhetetlen, hogy környezetedben viták alakuljanak ki. Ezúttal viszont maradj ki belőlük és csak a háttérből szemléld az eseményeket. Ez azt jelenti, hogy tanácsokat se osztogass, mert ma minden szavad ellened fordítják. Te ugyan tudod a megoldást, de a többiek is rá fognak jönni, csak egy kicsit később. Csak a pozitív társaságát keresd, velük jól kijössz majd.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Pénteken óvatosnak kell lenned, teljesen mindegy, hogy merre jársz. A hét vége felé mindenki türelmetlenebb és kapkodó, ezért megnő a balesetek veszélye is. Kellő önuralommal viszont elkerülheted mindezt. Inkább indulj el korábban mindenhova, hogy semmiképp ne kelljen rohannod.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Pénteken tele vagy energiával, de egyáltalán nem mindegy, hogy mire használod fel. Bár nem lesz könnyű megőrizned a nyugalmad és a hidegvéred, pedig csak így lehetsz túl a mai napon. Energiádat használd építő jelleggel, abból mindenki tanulhat és a munka is könnyebben megy majd.

Ezek is érdekelhetnek